VIDEO: EN ANTI-AGE SERIE FOR SENSITIV HUD

Annonse i samarbeid med Avène

Jeg har testet ut en ny hudpleieserie fra Avène som heter Physiolift. Avène er et merke som jeg kjenner godt til og føler meg veldig trygg på. Jeg har for det meste brukt produkter fra Avène når huden min har vært irritert og jeg har hatt behov for skånsomme hudpleieprodukter. Jeg brukte blant annet deres Soothing Eye Contour Cream når jeg hadde en vipperotsbetennelse, det kan du lese om her.
linje

6X5A4495fxl

Jeg synes derfor det var veldig spennende å få teste ut litt mer aktive produkter fra merket. Avène Physiolift er en anti-age serie som er til alle hudtyper, men passer veldig godt til en sensitiv hud. Nå som det har blitt så kaldt så merket jeg det veldig godt med at huden er litt irritert og ekstra sensitiv. Jeg ønsker å bruke anti-age produkter for å forebygge og bevare huden min og da er det perfekt med denne serien. Jeg har brukt produktene i noen uker nå og jeg føler at huden min så myk og fin. Alle produktene inneholder også Avène kildevann som har dokumentert effekt og er kjent for gode resultater på sensitiv hud. Kildevannet har beroligende, mykgjørende og anti-irriterende egenskaper på huden.

6X5A4499fxl

Når huden er nyrenset så sprayer jeg med Avène Thermal Spring Water over ansiktet før jeg tar på noe annet. Denne kan egentlig brukes alle steder du trenger det. Har du irritert hud på brystet eller andre steder så fungerer det veldig bra å spraye kildevannet. Huden blir mindre rød og beroliget.

Serumet i Physiolift-serien skal redusere linjer og gi huden mer fylde, fasthet og et friskere utseende. Den inneholder blant annet flere typer hyaluronsyre, en som skal stimulere den naturlige produksjonen av hyaluronsyre i huden så huden får mindre linjer og mer fylde på sikt, en annen tilfører umiddelbart hyaluronsyre så huden får en fylde rett etter bruk.

6X5A4501fxl

Dagkremen inneholder antioksidanter som forebygger aldringstegn og bidrar til å gi huden glød. Ingrediensen Ascofiline beskytter, styrker og gjenoppbygger hudens kollagen. Kollagen er veldig viktig for å opprettholde en ung og smidig hud. Jeg bruker dagkremen for tørr hud men det finnes også en for kombinert hud. Kremen føler veldig lett og fin på huden men jeg kjenner at den gir masse fuktighet.

Om natten så liker jeg å bruke en krem som gir ekstra fuktighet og har litt mer aktive ingredienser. Avène Physiolift sin nattkrem gir fukt og skal stramme opp huden mens man sover. En av ingrediensene som jeg likte spesielt godt er en form for A-vitamin som heter Retinaldehyd. Den skal ha lignende effekt som retinol bare at den er mildere og ikke skaper irritasjon i huden. A-vitamin er det beste du kan bruke for å redusere fine linjer, rynker, akne, misfarginger og hyperpigmentering. Den øker hudens naturlige cellefornyelse så dette er i mine øyne et must i hudpleierutinen.

6X5A4503fxl

Øyekremen i denne serien er en del av nattrutinen, for den inneholder også Retinaldehyd. Den påfører jeg på den tynne huden rundt øynene og passer på å dra den helt opp til brynene. Når det er ingredienser som A-vitaminet Retinaldehyg så må man være ekstra forsiktig med soleksponering. Det er derfor nattkremen og øyekremen skal kun brukes om kvelden.

6X5A4502fxl

Alle produktene kommer i hygieniske pumpeflasker. Jeg elsker denne type innpakning for det er så mye bedre med tanke på bakterier. Hvis du har en sensitiv hud så er denne typen innpakning det du burde gå for. Det er også mindre behov for konserveringsmidler med en slik innpakning og det er veldig positivt i forhold til allergi.

Avène Physiolift er en hudpleieserie som jeg kan anbefale til de aller fleste. Jeg vet at mange tenker at man ikke skal begynne å bruke anti-age produkter når man ikke har rynker, og det kan jeg forstå. Jeg bruker anti-age for å forebygge og bevare den huden jeg har. Det er lurt å være litt offensiv når det kommer til huden. Disse produktene er super å bruke for å forebygge, men er også veldig fin for en eldre hud som ønsker å forbedre.

Det beste er at produktene virker beroligende og anti-irriterende effekt på huden, det kan nemlig være en utfordring når det kommer til anti-age produkter. Jeg synes også at serien har en fin pris, så det er et veldig stort pluss.

Du finner alle produktene på apotekene, du kan lese mer her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *