JULEGAVETIPS MED MOROCCANOIL

Annonse i samarbeid med Moroccanoil


Nå som vi har gått inn i desember har også julegavejakten startet. Jeg synes det er fint å gi noe som jeg vet blir brukt og da er skjønnhetsprodukter helt perfekt. Som dere vet så har jeg testet ut Color Complete serien til Moroccanoil denne høsten etter at jeg farget håret. Hårproduktene har gjort at håret mitt ser så sunt og glansfult ut, og fargen har holdt seg veldig fin. Det føles rett og slett enda sunnere enn før jeg farget det.

6X5A4805fxl

Nå har denne serien endelig kommet i en egen julegaveeske som inkluderer alle tre produktene; Color Continue sjampo og balsam og Protect & Prevent spray. Jeg synes denne gaveesken er perfekt å gi i julegave til venninner eller familie som farger håret.

Det er også andre typer gaveesker fra Moroccanoil, en som gir fukt med Hydrating sjampo og balsam og en for volum med Extra Volume sjampo og balsam. Begge eskene inneholder den ikoniske Moroccanoil Treatment-oljen i reisestørrelse i henholdsvis original og light-versjon.

Tre heldige lesere kan vinne en Color Complete julegaveeske til seg selv og det følger også med en liten overraskelse til en du er glad i.

6X5A4819fxl

Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvorfor ditt hår trenger Color Complete-serien i kommentarfeltet til videoen på Facebook. Husk også å følge Moroccanoil sin Facebook-side. Masse lykke til, og god jul!

Du kan lese mer om min erfaring med Color Complete i dette innlegget. Her finner du en oversikt over hvor du kan kjøpe Moroccanoil.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *