FØR VINTEREN

IMG_1086

IMG_1084

Det er så gøy at dere kommer med positiv respons til skjønne favoritter videoen. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg skal komme inn i video-flyten så det kommer mer fremover. Denne helgen kommer den første sminkevideoen for festsesongen.

Disse bildene ble tatt for noen uker siden da vi hadde en liten varmebølge i Bergen. Da det fortsatt var greit å gå med ullkjole, bare ben og støvletter. Jeg elsker varme kjoler eller skjørt i kombinasjon med bare ben på høsten. Nå har vi helt klart gått over i vinter og i dag var det skikkelig surt. Jeg savner de ekstra soldagene som er på østlandet, det skal jeg innrømme.

Jeg har spurt dere på Instagram om hva dere ønsker å se av sminke og hår før jul og nyttår. Det er så fint med tilbakemeldinger fra dere. Dere må gjerne også skrive i kommentarfeltet her på bloggen. Planen er 4 videoer i desember, men jeg lager nok andre sminkesaker også.

Ha en fin onsdag<e

5 comments

  • Hei!

    Har du noen gode sminkekoster å anbefale? Også lurer jeg på om du har en god øyekrem for sensitiv og tørr hud, som reduserer blå ringer og hindrer aldring, å anbefale?

    Du blogger veldig bra for tiden!

  • Hei skjønne Emilie 🙂

    Jeg vil bare spørre deg om et lite råd. Jeg skal kjøpe mitt første par med Stuart Weitzman boots, og jeg lurer på om jeg skal kjøpe lowland eller et par med høyere hel, hva ville du ha valgt? Du har jo en av hver, så perfekt å spørre deg :)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *