1. SØNDAG I ADVENT

6X5A3824fxl

Jeg håper dere har hatt en fin helg og en fin 1. søndag i advent. Plutselig var vi i desember og julen er like rundt hjørnet. Jeg gleder meg til jul og synes høytiden er veldig fin, samtidig er det alltid med et snev av melankoli. En følelse jeg ikke helt vet hvor kommer fra eller hvorfor den er der.

6X5A3832fxl

Planen var å pynte juletreet i dag men det ble det ikke tid til, så det får bli i morgen. Det virker som om julen er et stressmoment i forhold til tid og økonomi for veldig mange, og det synes jeg er litt trist. Det er kanskje der noe av tristheten kommer fra. I julen er det så mye lettere å se og føle på forskjellene som er i lille Norge.

Jeg håper dere koser dere masse i denne tiden fremover men også tar vare på dere seg og de dere er glad i <3

7 comments

  • Hei Emilie,

    Fantastisk vakker sminke! Har du mulighet å lage video av looken din her på bloggen? Evt liste hva slags produkter du har brukt? 🙂

  • Hei, Emilie! Du er bare så vakker! Lurer på om du alltid bruker HR magic concealer i fargen 02 eller om du også har prøvd 01? Etter din anbefaling skal jeg kjøpe meg denne, men det er ingen butikker i Oslo som har den på lager, jeg må derfor bestille på nett. Derfor usikker på fargen jeg skal velge:) Opplever du at 01 blir for lys, dersom du har prøvd den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *