ENKEL HÅRPYNT

6X5A4040fxl

Jeg har funnet tilbake til hårpynten. Det er så enkelt å gå fra hverdag til fest ved å bruke et vakkert hårbånd, bøyle eller hårspenner. Det er perfekt hvis man har liten tid til å fikse håret eller man rett og slett ikke orker. Jeg føler at håret kan være på grensen til å trenge en hårvask til å bli flott med en fin hårbøyle.

6X5A4026fxl

Jeg får også litt Blair Waldorf vibber av hårbånd og hårbøyler. Det kan også gjøre om et litt enkelt antrekk til å bli mer spennende. Jeg liker spesielt godt de med litt strass eller fløyel.

6X5A4045fxl

Denne hårbøylen er fra Glitter og jeg synes de har så mye fin hårpynt om dagen. Jeg får fort vondt i tinningen hvis hårbøylen er for stram, men denne er myk og fin.

Håper dere har en fin lørdagskveld <3

 

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *