SOLPUDDER TIL VINTERHUDEN

6X5A4516fxl2

Nå som vinteren er her for fullt så er det på tide å oppdatere noen produkter i sminkepungen. Det nydelige, varme solpudderet som var så fint i sommer er ikke like lekkert nå. Jeg merket her om dagen at jeg fikk et rødlig skjær av solpudderet mitt og jeg kjente det var på tide å legge det vekk og finne noe nytt.

6X5A4525fxl2

Etter litt googling så fant jeg et solpudder som gikk igjen som en favoritt flere steder – Bare Minerals Invisible Bronze. Jeg kjøpte både Fair/Light og Medium forrige uke for å teste det ut. Det må sies at jeg er ikke helt vinterblek enda. Jeg tar litt selvbruningsolje i ansiktet en gang i uken for å få litt glød.

6X5A4530fxl2

Etter litt testing så kan jeg si at jeg elsker Bare Minerals sin Invisible Bronze. Fargene Light og Medium var perfekt å kombinere til min hud for å få litt glød. Jeg ser ingenting rødt eller oransje på huden og fargepigmentene glir veldig lett på. Jeg bruker en kost til å påføre litt over foundationen min.

6X5A4540fxl

Solpudderet inneholder skimmer men det var så finkornet at jeg synes det gikk helt fint, til og med til hverdagssminken. Når man er litt vinterblek så kan det bare være fint med bittelitt skimmer for en polert look. Eller så var det veldig delikate og fine farger som går mot beige. Jeg bruker solpudderet over flytende foundation og jeg synes ikke at det var behov for å bruke settingpudder først.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *