DET MAGISKE KOLLAGENPULVERET

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

6X5A4696fxl

Etter at jeg har bikket 30 år så tar jeg dette med hudpleie til et nytt nivå. Jeg må ta alt litt mer seriøst hvis jeg ønsker en vakker og frisk hud når jeg blir 60. Visste du at kollagennivået synker allerede fra 25-30 årsalderen? Det kan jeg si at jeg har merket, på hele kroppen. Jeg har vært veldig flink å ta vare på huden i ansiktet men jeg kan ikke si det samme fra halsen og ned.

Jeg har vel merket alderen aller best på kroppen, det har dukket opp cellulitter på utenkelige steder og jeg tar meg selv i å stirre på de i baderomsspeilet. Litt trist men sant. Jeg har også fått en litt mer rynkete hud på brystet og jeg prøver til min store fortvilelse å sove på ryggen. Jeg ender opp med å legge meg på siden for søvnen er tross alt viktigere.

6X5A4734fxl

6X5A4592fxl

Kollagen er da det som gjør at huden vår holder seg spenstig og reparerer seg selv. Når kollagennivået synker så blir mellomlaget i huden gradvis mer porøst og huden taper volum og spenst. Det er derfor alle rynkekremer inneholder kollagen. Oslo Skin Lab har kommet med et kollagentilskudd The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen, som skal hjelpe oss å redusere og forebygge hudens aldringstegn.

Det aller beste med kollagentilskuddet er at det hjelper på hele kroppen. Det er ikke kun ansiktet som får nyte effekten av kollagenet og det er jeg veldig glad for. Pulveret kommer i porsjonspakker så du slipper å dosere, og det er enkelt å helle en pose i drikken din hver dag. Pulveret smaker absolutt ingenting og jeg blander det bare ut i vann. Du kan også blande det i smoothies, juice eller for eksempel morgengrøten.

6X5A4602fxl

6X5A4654fxl

Jeg har tatt Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver i 4 uker nå og jeg skal ta det i 4 uker til. Før jeg begynte så hadde jeg en scanning av huden min og jeg skal ta den samme når det har gått 8 uker. Jeg gleder meg til å dele resultatet med dere for å se om det faktisk fungerer. Allerede nå så merker jeg en liten forskjell i fylde på huden, den føles litt glattere og finere på en måte.

Det har blitt gjort studier som viser veldig positive resultater ved bruk av kollagenpulveret. Etter 8 uker så var det en gjennomsnittlig reduksjon i rynkedybde på hele 20,1 %. I en studie på 6 måneder så man at cellulitter ble redusert og hudens tekstur ble betydelig forbedret på lårene. Det var også en økt tetthet i huden på de som hadde tatt kollagenpulveret kontra de som fikk placebo.

6X5A4721fxl

Nå skal jeg fortsette i 4 uker med det daglige pulveret og jeg gleder meg resultatet av hudscanningen.

Hvis du ønsker å teste ut kollagenpulveret så kan du klikke her og få 65% på første pakken med The Solution, deretter 30% på de neste leveringene. Det er en veldig god deal uten bindingstid.

4 comments

 • Så nydelige bilder av deg, du stråler!!

  Då har eg bestilt, spennende å se om eg merker noko resultat.
  Eg sliter med akkurat det samme, med rynkete hud på brystet – klarer ikkje å ligge på ryggen meir enn ei lita stund,
  og så ligger eg på sida stort sett resten av natta.. håpløst.

  • Tusen takk fineste deg <3 Ja det er så vanskelig å ligge på ryggen! Håper du blir fornøyd med kollagenpulveret 🙂 Klem

 • Hei! Nå har det gått en god stund siden du begynte på dette pulveret. Syns du virkelig det funker? ?

  • Hei Christina! Det synes jeg 🙂 Jeg merker en stor forskjell på fyldigheten i huden min. Jeg hadde ikke dype rynker fra før så jeg kan dessverre noe på det punktet. Jeg har stor tro på produktet og jeg tar det også for å forebygge rynker. Du trenger ikke å ta det lengre enn 8 uker for å merke en effekt så det er verdt å teste ut hvis du er nysgjerrig. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *