KAMERAFUNKSJONER TIL HUAWEI MATE 20 PRO

Annonse i samarbeid med Huawei
6X5A4563fxl

Jeg har hatt den nye telefonen min, Huawei Mate 20 Pro, over en måned nå og blitt bedre kjent med kameraet. Den har blitt kåret til en av de beste smarttelefonene på markedet og får veldig mye ros for kamerafuksjonen. Jeg bruker telefonen min mye til å ta bilder, både privat og i forbindelse med jobb. Det er så viktig for meg at bildene har en høy kvalitet og ser bra ut.

6X5A4554fxl

IMG_20181127_150804fxl2

Når jeg har på «Master AI» så gjenkjenner kameraet omgivelsene og tilpasser kamerafunksjonene så bildene blir best mulig. Det er alltid en utfordring når man for eksempel tar bilde av en soloppgang/solnedgang. Jeg synes det blir vanskelig å gjengi hvor vakkert det ser ut i virkeligheten. Enten blir det overeksponert eller for mørkt og fargeløst. Som du ser på bilde så gjenkjenner kameraet at det er en solnedgang jeg forsøker å ta bilde av og den klarer å få med mer av det flotte lyset. Det er varme fra sollyset, vakre kontraster og himmelen har en dyp blåfarge. Bildet er helt uredigert.

hdrpl

To andre funksjoner som jeg synes fortjener oppmerksomhet er deres ultra vidvinkel og makro. Det er så ofte man ikke får med alle på et gruppebilde, hele rommet eller hele utsikten. Jeg synes også det gir en veldig kul effekt til et vanlig antrekksbilde. Den ultra vidvinkelen har jeg brukt mer enn det jeg trodde jeg kom til å gjøre.

fznor

fznor

Hvis man vil ta detaljbilder med mobilen blir motivet uskarpt hvis man kommer for nære. Med makrofunksjonen på Huawei Mate 20 Pro så kan du være så nære som 2,5 cm og få med alle detaljene. For å aktivere Super Makro holder jeg motivet veldig nærme linsen. Det er helt utrolig hvor bra det blir.

6X5A4562fxl
Nå som det har blitt kaldt så er det mange smarttelefoner som blir treigere eller mister batteri veldig fort. Jeg har sett andre gå med varmeposer for å holde telefonen varm når man er på tur. Jeg har ikke opplevd at telefonen blir treigere og jeg har heller ikke opplevd å gå tom for batteri på grunn av kulden. Batteriet på Huawei Mate 20 Pro er noe for seg selv, det varer og varer. Jeg har til dags dato aldri opplevd å være under 30 % etter en dag med mye bruk.

6X5A4567fxl

6X5A4570fxl

Når jeg plugger telefonen i laderen så blir batteriet ladet veldig raskt med SuperCharge. Den kommer opp i 70% etter kun 30 minutter og det synes jeg er så fantastisk. Jeg elsker at ting går raskt og effektivt.

Med Huawei Mate 20 Pro så kan jeg også lade trådløst. Jeg har en trådløs lader hjemme som er så praktisk og fungerer på alle enheter som støtter trådløs lading. Jeg kan også lade telefonen min i bilen, der har jeg en egen ladeplate. Veldig praktisk!

Jeg kan også skru på en form for vennelading, så min telefon kan lade andre telefoner som støtter trådløs lading. Jeg la ut en video på IG for noen uker siden som viser hvordan det gjøres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *