VAKRE VINTERDAGER

6X5A4351fxl

Nå begynner jeg å glede meg til jul. Det har vært så deilig at vi har fått sol og kulde i Bergen. Jeg har tidligere pyntet juletreet lille julaften, men i fjor satte jeg det opp i starten av desember. Det var så koselig at jeg kommer til å gjøre det i år igjen. Så til helgen skal det pyntes til jul og jeg skal gi etter for julefølelsen. For meg er det viktig at julen ikke starter før desember, da blir jeg litt lei.

6X5A4404fxl

Jeg synes det er så fint med frosten som har lagt seg på bakken og lysnet opp litt den mørke tiden. Det er kaldere enn vanlig og sauepelsjakken min fra Massimo Dutti har blitt mye brukt. Og så er den så fin!

6X5A4397fxl

Jeansene jeg har på meg er fra Weekday og skoene er fra Mango. Jeg er så glad i Levis sine 501 Skinny jeans men de har sluttet å lage de i ordentlig denim. Det er så trist! Jeg har slitt ut favorittparet mitt i grått og jeg finner ikke noe lignende. På Levis i Bergen hadde de kun modellen i stretch og det synes jeg ikke er like fint. Så hvis du har sett noen 501 Skinny i stiv denim blir jeg så glad for tips <3

Da jeg var i Oslo kom jeg over et solpudder som var kjempefint til lysere hud. Jeg skal vise dere hvilket i et eget innlegg i morgen. Ha en fin kveld!

 

9 comments

  • Hei!
    Jeg har kjøpt meg Huawei P2 p20 pro, delvis etter anbefaling fra deg (!) og jeg lurer på hvordan du klarer å tone ned “leppestiften” som legges på når man bruker selfie-kameraet? Har skrudd ned alt av beautyfilter, men leppene får likevel en ganske glorete rosafarge. Sikkert fint på åttitallet, ikke så fint nå:-)

  • Hei Emilie! Kjempefin blogg. Jeg bare lurer på om du sliter med å få sminkemerker på klær? Tenker særlig på hvite, feks turtlenecks.. det er så irriterende:/

    • Hei Linnea. Tusen takk <3 Jeg sliter litt med sminkemerker på klær. Det er utrolig irriterende men jeg føler det er litt bedre hvis jeg tar litt transparent løspudder på halsen eller der jeg har sminke. Jeg vasker også bare kragen/kanten på klærne hvis det kun er sminkemerker og de er ellers rene. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *