SNAPSHOTS FRA HELGEN

IMG_0864

Denne helgen dro jeg til Oslo for treffe mine fine venninner. Jeg reiser veldig mye med jobb og da er det ikke alltid tid til å treffe så mange, men denne helgen var kun for kos. Jeg bodde i Oslo i 7 år og det er så mange av venninnene mine som bor i byen. Jeg savner de så klart når jeg har flyttet til vestlandet og da er det ekstra hyggelig å ta en helg i Oslo av og til.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

IMG_20181125_140116_133

Jeg flyttet inn på Hotel Continental sammen med bestevenninnen min og det var så koselig. Hotel Continental er i mine øyne et av de fineste hotellene i byen, rommene er klassiske og lukseriøse, servicen er fantastisk og frokosten er veldig bra. Jeg synes også det er så digg å kunne ta flytoget rett til Nationaltheateret og gå rett inn på hotellet. Det er digg å slippe kollektivt eller taxi med bagasjen.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

På fredag møtte jeg en venninne og hennes 10 uker gamle datter. Vi har ikke sett hverandre på evigheter og det var så koselig å endelig få møte babyen. Vi spiste lunsj på BA3, det nye samlingspunktet på Solli Plass og det kan anbefales. Jeg var også tilbake på kvelden for å møte noen andre venninner til middag. Maten var nydelig og stemningen på topp. Jeg liker konseptet med middag som kan gå over til drinker og mingling. Der har BA3 truffet blink. Det kule badet har også rukket å bli en instafavoritt.

Processed with VSCO with  preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg rakk å skvise inn en liten juleklipp hos Gevir Boutique lørdag morgen. Jeg fikk klippet bort de slitte tuppene følte meg så mye freshere. Jeg synes alltid det er finere med nyklippet hår på vinteren, og jeg slipper at det floker seg med alle skjerf og ullgensere. Snart er Miss Mathiesen x Gevir sine hårspenner til salgs. Jeg gleder meg så mye og tror jeg må få tak i en.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

På lørsdagskvelden var det klart for julebord med noen fine venninner. Det var så koselig! Jeg fikk mange spørsmål fra dere angående antrekket, kjolen er fra Sandro og hårbøylen er fra Glitter.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

På søndag rakk jeg frokost og pakking før turen gikk hjem til Bergen igjen.

Har dere hatt en fin helg? <3

3 comments

  • Herlighet! Så utrolig nydelig sminkelook du hadde på disse bildene!! Hadde vært så fint hvis du kunne lage et innlegg om hvilken sminke du brukte til denne looken, evt. tips til dine makeupfavoritter til julebordet. Syns du gir så mange gode tips til skjønnhetsprodukter som virkelig er verdt å kjøpe, i tillegg til at du er en av få bloggere som dropper altfor kraftige og ukledelige vippeextensions. Får alltid lyst å sminke meg like vakkert og naturlig som deg, og syns du er en skikkelig stor inspirasjon på sminkefronten:)

  • Hei Emilie! Du satt i frisørstolen hos Gevir før min time på lørdag. Da var det litt stas å ha samme frisøren som deg. Du ble veldig fin:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *