3 VAKRE LEPPESTIFTER FOR FESTSESONGEN

6X5A4428fxl2

Røde lepper er en perfekt for å gi farge og liv til ansiktet om vinteren. Det kan pynte opp et kjedelig antrekk eller forvandle hverdagsminken til festsminke. Med andre ord et produkt du må ha i vesken til enhver tid. Her har dere mine tre favoritter for øyeblikket:

6X5A3774fxlDenne sesongen er perfekt for et par luksuriøse mørke lepper. Jeg synes det er så fint med en leppestift i burgunder. Denne fra Armani er myk og kremete på leppene, noe jeg synes er viktig med denne fargen. Til et par mørke lepper synes jeg det er lekkert å holde resten av sminken enkel og i naturlige toner. Det kan være veldig lekkert og glamorøst med et par løsvipper. Rouge d’Armani Lipstick 404 Flamboyant.

6X5A3778fxl

Et par røde matte lepper er en klassiker som pynter opp et hvert antrekk. Veldig lekkert med en enkel sminke eller hvis man tar den helt ut med sotede øyne. Det er også leppestiften jeg har på meg på bildet øverst i innlegget.  Fargen er sterk og klassisk, jeg føler den går litt mot oransje. Det er mye historie bak Dior sin klassiker 999, den er kjent for å være flatterende til alle hudtoner. Dior Rouge Matte 999.

6X5A3784fxl

Sensai har noen av de mest komfortable leppestiftene jeg har prøvd. Denne rødfargen er litt dypere og nedtonet, men samtidig tidløs. Leppene får en fin glans og fargen er nydelig. Du kan se den på i en av mine tidligere innlegg her Sensai The Lipstick i 01 Suou.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *