LEO LEO

Annonse. Innlegget inneholder annonselenker

6X5A4327fxl

Jeg elsker dyreprint, spesielt leopardprint. Det er gøy med litt mønster og jeg elsker de varme fargene. Og hvis du vil følge trendbildet så er leopardmønsteret en sikkert vinner. Perfekt å kombinere med sort, gull, rødt, brunt og kamel. Jeg synes det går til det meste.

6X5A4233fxl

Kjolen min er fra Zara og den er perfekt å ha i klesskapet denne vinteren. Den kan gå til hverdags med et par tykke strømper eller over jeans. Jeg er jo også veldig svak for kjoler med knyting.

6X5A4325fxl

Kåpen min er fra Mango og den har jeg allerede brukt så mye denne høsten. Kan man noensinne få nok kåper i denne fasongen og fargen? Nå ønsker jeg meg en fin strikkegenser og et par høye hæler i leopardprint.

Her er flere favoritter i leopardprint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *