5 TING JEG IKKE KAN LEVE UTEN AKKURAT NÅ

 1. Friske blomster
  Jeg synes det er fantastisk å ha friske blomster hjemme, spesielt på denne tiden av året. Det er så mørkt og grått ute, og en vase med friske blomster lysner opp hverdagen. Jeg kjøper blomster og noen grønne blader hver uke. Det kan være like koselig å gjøre det på en mandag som en fredag.
 2. Kashmirgensere
  Jeg elsker kashmirgensere og jeg bor i de om dagen. Det finnes ikke noe bedre enn kashmir på denne tiden av året. Kashmir varmer når jeg er kald, puster når jeg trenger det og er så myk mot huden. Det er også veldig greit at plaggene er tynne men varmer så mye. Min nye favoritt er en høyhalset kashmirgenser som jeg kjøpte på Gardemoen.
 3. Artisjokkhjerter
  Jeg har fått helt dilla på artisjokkhjerter, spesielt de som kommer i en liten boks på Rema 1000. Jeg kan nesten spise en boks om dagen. Det er så godt! Jeg har det i salater, pastaretter og på smørbrød.
 4. Silky Purifying Cleansing Oil
  Huden min er ekstra tørr og sensitiv om dagen så jeg må være ekstra forsiktig. Jeg begynte å bruke sminkefjerningsservietter igjen etter i sommer og det synes jeg er en dårlig uvane. Det er ikke bra for miljøet og det virker som om huden min ikke liker det så godt heller. Det er greit på reise men ikke i hverdagen. Nå har jeg begynt å bruke en olje til å fjerne sminken og Silky Purifying Cleansing Oil fra Sensai er helt magisk. Jeg tar den på tørr hud og masserer den inn i huden. Alt av sminke, fett og smuss løsner og jeg skyller det av med lunkent vann. Så bruker jeg en vanlig ansiktsrens etter det. Det er så mye snillere mot huden og jeg blir ikke like tørr etter rensen.

 5. Brow Lift
  Jeg var innom Brow Rehab i Bergen for en liten stund siden og herregud for en forskjell det gjorde. Det er flere år siden sist og nå er jeg hektet igjen. Jeg pleier vanligvis å nappe og farge brynene mine selv, men i det siste følte jeg at jeg ikke fikk det til. Jeg bestilte derfor en Brow Lift hos Brow Rehab Bergen og det var alt jeg trengte. Brynene mine ser fyldigere ut og er mer symmetriske til ansiktet. Gavetips til den som har alt?

9 comments

 • I forhold til Brow Lift – sparte du ut bryna dine før timen din? Tusen takk for all inspirasjonen du gir forresten, du har alltid fine, gjennomførte innlegg med nydelige bilder❤️Klem

  • Hei M! Tusen takk, så snill du er! <3 <3 <3 Jeg hadde ikke spart ut brynene mine før timen, men det er selvfølgelig best om man gjør det. Jeg kommer til å spare de ut til neste time 🙂 Klem

  • Hei Karen! Jeg varierer litt på renseproduktene ut i fra hva huden min trenger, har ofte et regime på vår/sommer halvåret og et annet på høst/vinter. Jeg bruker produkter som gir litt mer fuktighet på vinteren og som ikke tørker ut huden. Nå bruker jeg Sensai sin Cleansing Oil som sminkefjerner, det føler jeg er mer skånsomt på denne tiden av året. Men hvis det er noe som funker så fortsetter jeg med det. Jeg bytter nok ut produkter oftere enn de fleste, så det er kanskje ikke så lurt å ha meg som målestokk 🙂 Jeg har flere favoritter fra Sensai sin serie Silky Purifying; Peeling Powder, Cleansing Oil og Creamy Soap. Ellers så kjøper jeg alltid rensevann fra Bioderma når jeg er i utlandet 🙂 Håper det var til hjelp! Klem

 • Hei,
  hvordan trenings og mat-rutiner har du? Kunne du laget et innlegg om det? 🙂 Du ser råbra ut!! Tror du er den peneste jeg vet om, virkelig.

  • Hei Charlotte! Tusen takk, så snill du er <3 <3 Jeg synes det er litt vanskelig å skrive om trening og mat, som influencer så blir vi oppfordret til å unngå å skrive spesifikt om hva og hvor mye vi spiser. Det er for å lette på kroppspresset blant unge jenter og gutter, og det synes jeg er veldig bra. Jeg liker selv å lese hva andre trener og spiser, så jeg har et lite dilemma med meg selv. Så synes jeg heller ikke at jeg er trent nok til å komme med treningstips. Hehe. Jeg får mye spørsmål om det så jeg skal helt klart vurdere det og se om jeg kan skrive om det på en mer fornuftig og balansert måte. Klem

 • Hei! Hadde du kunnet lage en video med hvilke produkter du bruker på kvelden og på morgenen? Også gjerne en video med hvordan du sminker deg til daglig! Du har så utrolig flott hud, og skulle gjerne hatt noen tips! Lurer også på om du regelmessig tar noen ansiktsbehandlinger og har noe du kan anbefale? En siste ting, bruker du selvbruning nå? Isåfall hvilken? Beklager mange spørsmål! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *