DRESS UP

6X5A3333fxl

6X5A3374fxl

Jeg har hatt en sykt rolig helg men pyntet meg likevel litt opp på lørdag. Jeg synes det er så gøy å kle meg opp og gleder meg allerede til julebordet neste helg. En helg uten planer var veldig etterlengtet og jeg trenger det for å lade batteriene. Med denne mørke årstiden så virker det som om jeg aldri får nok søvn. Skydekket legger seg tykt over regnbyen og solen er fraværende.

6X5A3393fxl

6X5A3417fxl

Jeg synes det er vanskelig å skape noe fint visuelt når det er så grått og trist. Så jeg må unnskylde for den manglende kreativiteten her inne. Jeg har filmet en favoritt video som jeg skal få klippet sammen så fort som mulig. Jeg har også begynt på en sak om leppestifter for sesongen.

6X5A3458fxl

6X5A3462fxl

I morgen skal jeg teste ut en behandling som heter AquaGold. Det er en hudbehandling som du kan skreddersy så den passer dine behov. Det er en liten applikator med mange medisinske nåler som sprøyter inn en cocktail som kan bekjempe både linjer og store porer. Jeg skal lage et innlegg for å forklare behandlingen etter jeg har hatt den. Hvis du har noen spørsmål må du gjerne sjekke IG og skrive inn der, så skal jeg svare i morgen.

Nå har vi ryddet ut stuen for i morgen skal den males. Den skal gå fra hvit til en dempet sort, så det blir veldig spennende! Er dere interessert i å se mer interiør her inne på bloggen? Ha en fin kveld!
Kjolen min fra Zara finner du her, og skoene fra Mango finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *