LEKRE PARTYTOPPER

6X5A0174fxl

Jeg har alltid vært en kjolejente, men i den siste tiden så har jeg begynt å sette pris på lekre overdeler. Nå som vi går inn i festsesongen med julebord så kan det være vanskelig å finne ut av hva man skal ha på seg. Jeg ser at partytoppene mine redder meg fra kleskrisen gang på gang og det er lettere å variere antrekket med samme plagg.

6X5A0122fxl

6X5A0181fxl

Toppen min er fra Self Portrait og den er veldig spennende med draperinger og korsetfasong. Jeg har brukt den tidligere i høst og jeg synes den passer fint nå på vinteren også. De har så mange fine topper men de koster også litt. Under finner du noen andre fine topper som kan brukes til festsesongen:

Annonselenker

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *