5 ting jeg elsker med bilen min

Annonse i samarbeid med Hyundai

6X5A2310fxl

6X5A2411fxl

1. Høy komfort
Jeg er opptatt av at bilen er komfortabel å kjøre. Man bruker jo tross alt en del timer bak rattet. I sommer satte jeg ekstremt stor pris på de ventilerte skinnsetene som også hadde en kjøleeffekt. Det var utrolig deilig å kunne skru de på i sommer når solen stekte på. Nå som vinteren er her så brukes rattvarmen veldig flittig. Jeg vil kanskje si at jeg skrur den på hver gang jeg setter meg i bilen, det er så deilig når det er kaldt ute. Varmen i setene er også en funksjon som brukes mye i disse dager.

6X5A2322fxl

6X5A2349fxl

2. Trådløs ladeplate til mobil
Dette er kanskje en av mine favorittfunksjoner hos KONA electric. Det er en egen plass for smarttelefonen i dashbordet som også er en trådløs lader. Jeg har gjort det til en vane å legge mobilen min der og så lader den hver gang jeg kjører. Jeg er så og si aldri tom for strøm takket være denne funksjonen.

6X5A2432fxl

6X5A2379fxl

3. Smarte sikkerhetsfunksjoner
Som sikkert de aller fleste bilister så er jeg opptatt av å kjøre en sikker bil. Bilen min er utstyrt med aktive sikkerhetsfunksjoner som jeg virkelig setter pris på. KONA electric har både automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsel, blindsonevarsel, ryggeradar, aktiv filskifteassistent, filholder, fjernlysassistent og tretthetsvarsel.

I starten fikk jeg litt piping i forhold til å holde seg midt i filen men nå skjer det nesten aldri. Jeg har kanskje takket være filholderfunskjonen blitt bedre på plasseringen i feltet. Jeg får også beskjed hvis jeg skifter fil uten å blinke, og takket være den funksjonen er det noe som nesten aldri skjer. Jeg synes det er alt for mange bilister på veien som svinger eller skifter fil uten å blinke, og det kan skape unødvendige og farlige situasjoner. Jeg føler meg trygg bak rattet og tror også at jeg er en tryggere sjåfør på veien med disse sikkerhetsfunksjonene.

6X5A2426fxl

6X5A2442fxl

4. Miljøvennlig
Å kjøre en elbil er allerede et godt valg med tanke på miljøet. Jeg har nevnt det flere ganger, men det føles så bra å kjøre en elbil kontra bensin. Nå som det blir kaldere så er faktisk Bergen en by med veldig dårlig luft. All forurensning og støvpartikler legger seg som et lokk over hele byen. Det er mye bedre for luftkvaliteten i nærmiljøet samt det store bildet å kjøre elbil.

Jeg har også valgt å sette bilen i kjøreprogrammet Eco. Da vil jeg i praksis bruke mindre strøm når jeg kjører. Bilen regenerer strøm i nedoverbakke eller når jeg bremser. Ventilasjonen blir også brukt på en mer energibesparende måte.

6X5A2280fxl

6X5A2285fxl

 

5. Design
Jeg synes bilen min er kjempefin og jeg elsker designet. Jeg liker at den har et SUV-design som gjør at den ser mer robust ut og jeg sitter litt høyere. Innvendig så synes jeg dashbordet ser veldig moderne og lekkert ut. Dette er en bil jeg kjører med stolthet.

6 comments

  • Kan du blogge om noe annet enn bare spons? Likte bloggen din så mye bedre før, men nå er det bombanert av annonser.

    • Hei Sara! Jeg har hatt en periode nå hvor det har vært mye annonseinnlegg, det er jeg enig i. Men jeg har laget masse annet innhold også 🙂 Det er annonser som gjør at jeg kan leve av bloggen min og gjøre dette til en fulltidsjobb. Det kommer mange fine innlegg fremover, og hvis du har noen ønsker blir jeg veldig glad for innspill. Klem

    • Hei! Jeg føler jeg må komme i litt bedre form før jeg kan komme med tips til trening 🙂 Men når det skjer er det helt klart aktuelt med et innlegg om trening. Klem

  • Hei, jeg vil egentlig bare kommentere som et slags tilsvar til den første kommentaren her. Jeg synes du merker fint og tydelig at noe er annonse, og samtidig er det helt opp til hver enkelt hva man velger å lese og ikke. Hvis man misliker annonse kan man bare hoppe over innleggene som er merket dette. Samtidig mener jeg det viser en slags manglende forståelse for hvordan ting fungerer. Det burde være ganske innlysende at du ikke kunne produsert det samme innholdet uten annonser.

    Så jeg vil egentlig bare skryte av deg for en fin blogg og for at du merker annonser klart og tydelig. Håper mange spennende samarbeidspartnere vil samarbeide med deg også i fremtiden så du kan fortsette å produsere så fint innhold som du gjør! Ha en fin dag <3

    • Hei Jenny! Tusen takk for en utrolig fin og reflektert kommentar<3 Den ble jeg veldig glad for. Det er ikke alltid så lett å måtte forsvare annonser men du forklarte det helt perfekt. Tusen tusen takk 🙂 Ha en fin dag! Stor klem fra Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *