BLÅMANDAG

6X5A2864fxl

6X5A2902fxl

6X5A2908fxl

Vi var en liten tur til Oslo i helgen for en 30 årsdag. Det var veldig gøy men mandagen var litt ekstra blå i dag. Jeg følte meg ikke helt klar for en ny uke, men nå er den i gang og det er deilig at mandagen er over. Det blir mye spennende som skjer denne uken. Jeg skal være med Moroccanoil på Lagunen sin store åpning på onsdag. I salongen Ramsvik skal vi style håret mitt og vise hvordan vi bruker noen av produktene. Det er veldig hyggelig om du titter innom.

På torsdag skal jeg være på Netty i Åsane sammen med Primadonna. Det vil være gode priser på utvalget fra Primadonna og det kommer en egen ekspert fra merket. Jeg skal også vise frem mine favoritter <3

Jakken min er fra Massimo Dutti og den er så deilig. Den er i saueskinn med pels, og den kan vendes så den blir som en foret skinnjakke. Buksene er fra Dagmar, bluse fra H&M og veske fra Chloé.

Jeg håper du har hatt en fin start på uken din!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *