BEVARING AV DEN NYE HÅRFARGEN MIN

Annonse i samarbeid med Moroccanoil

Det har nå gått en måned siden jeg farget håret mitt med Moroccanoil i Stockholm. Jeg valgte å gå tilbake til min mer naturlige hårfarge og farge det i en varm bruntone, og jeg er så fornøyd med fargen.

Det er alltid en utfordring å ta vare på hårfargen og den kan falme fort hvis man ikke pleier den godt nok. Spesielt når man går litt mørkere så synes jeg det er enda viktigere å beholde glansen. Jeg har brukt Color Complete serien fra Moroccanoil for å nettopp bevare det fine resultatet etter fargingen. Color Continue sjampo og balsam gir intens næring og forbedrer kvaliteten på håret, som gjør at fargen holder seg lenge. Jeg føler at håret mitt fortsatt ser nyfarget ut og det føles veldig sunt.

6X5A2244fxl

6X5A3007fxl

Jeg utsetter håret og fargen min for mye slitasje hver dag. Jeg føner det nesten alltid tørt og bruker ofte krølltang. Alt dette er med å redusere hårkvaliteten som gjør at fargen falmer og håret mister glansen. Jeg bruker Moroccanoil Protect & Prevent Spray i håndkletørt hår, som også skal brukes i tørt hår. Produktet vil da legge seg som et beskyttende skjold rundt håret og hindre at ytre faktorer som varmt eller kaldt vær, forurensing og UV-stråler fører til fargetap eller endring av fargenyanse. Jeg synes også at den gir litt ekstra glans til lengdene mine. For å tilføre ekstra næring til hårtuppene så bruker jeg Moroccanoil Treatment. Det vil også gjøre at håret tørker raskere. 

6X5A2223fxl

6X5A2998fxl

Å farge håret mitt med Moroccanoil Color Complete har vært så bra. Produktene jeg har brukt i etterkant har gjort at håret mitt ser sunt ut og fargen har holdt seg veldig fin. Det er ingen falming eller tap av glans. Jeg kommer til å fortsette å bruke de for å bevare fargen så lenge som mulig.

Du kan lese mer om Color Complete-serien på Moroccanoil.com.

Til dere som lurer på spesifikke fargekoder til den nye hårfargen så har Moroccanoil sin globale ambassadør Briana Cisneros brukt Wella Color Touch 30 gram 6.0, 30 gram 6.7, 7 gram 4.77 med 4%.

 

6 comments

 • Mulig du synes at dette er et rart spørsmål, men jeg lurer på om du tar imot sminkeoppdrag? Jeg skal på et julebord neste uke, og har lyst å se litt ekstra fin ut, men kan ikke sminke meg. Jeg bruker ikke mye sminke, så det er ikke mye det er snakk om, syns ofte hverdagssminken din er mer enn nok 🙂 Kunne du evt lagt ut noen videoer hvor du viser lettere øyeskygge? Det er jo tiden for det?Kanskje du vet om noen i Bergen som sminker uten at det koster en formue? Håper på svar!

  • Hei Astrid! Jeg kan gjerne lage en oppdatert video på det med øyenskygge 🙂 Jeg tar dessverre ikke imot sminkeoppdrag, jeg har sminket noen venninner til bryllup men det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre ellers. Jeg kjenner heller ikke noen som sminker i Bergen, dessverre. Jeg vet at de som jobber på MAC Kløverhuset er veldig flinke og de kan helt sikkert vise deg litt triks hvis du stikker innom. De har også mange fine øyenskygger <3 Lykke til! Klem

 • Elsker at du har begynt med mer videoer! Det er du så dyktig på 🙂 Håper på en ny vlog snart, likte så godt den du hadde tidligere i år når du reiste til Oslo. Ha en fin kveld videre <3

  • Hei Kristine! Tusen takk <3 Skal bli flinkere med videoer, jobber litt for å forbedre lyssettingen på filmene hjemme. Jeg skal forsøke meg på litt vlog igjen, jeg synes bare det er så vanskelig å filme seg ute blant folk. Hehe. Klem

 • Hi Emilie!

  I love that you have start using videos and I think that you always have great tips.
  I would love to know your favorite self-tanning products for face and body (if you use any)

  Hugs!

  • Hi Lin! Thank you<3 I love St Tropez mousse and their facial oil. Those are the best. I am going to try and create a video where I show my favorite self tanning products and how I apply them. Hugs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *