STØRRE LEPPER MED SMINKE

IMG_0407

Jeg liker å bruke sminke til å fremheve ansiktstrekk på en naturlig måte. Jeg synes leppene kan ofte forsvinne litt på bilder og da liker jeg å ta en form for leppekonturering. Jeg liker at det skal se naturlig ut så jeg passer på å velge riktige farger og duse ut underveis. Jeg bruker en lipliner, leppestift og lipgloss:

IMG_0408

Jeg bruker en lip liner fra Charlotte Tilbury som heter Iconic Nude for å tegne opp leppene mine. Jeg prøver å følge den naturlige leppeformen min samtidig som jeg gjør de pittelitt større. Her er det viktig å ikke overdrive, det er ikke fint når man ser tydelig at de er overtegnet. Jeg føler at det går bra å tegne litt større lepper akkurat på undersiden av den nedre leppen og litt på sidene på overleppen. Jeg duser ut med fingrene så det ikke blir en hard linje og skaper en slags skygge.

IMG_0409

Deretter går jeg over med en nude leppestift midt på leppene. Jeg bruker Chanel Rouge Allure i fargen 168. Den er litt lysere enn liplineren men ikke mye. Jeg bruker også fingrene her til å duse ut så den smelter fint sammen med liplineren.

IMG_0410

Jeg bruker veldig ofte bare lipliner og leppestift, men hvis jeg vil ha ekstra volum så avslutter jeg med en lipgloss. Her har jeg brukt Dior sin Addict Lip Maximiser. Den gir en veldig glatt og fin overflate som reflekterer mye lys. Den inneholder også noen ingredienser som skal gi leppene litt ekstra fylde.

IMG_0411

Resultatet er ikke dramatisk, det er fremdeles mine lepper men litt fyldigere. Perfekt i hverdagen eller til en smoky eye.

God helg <3

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *