TRYGT OG EFFEKTIVT VIPPESERUM

Annonse i samarbeid med Nutrilashes

6X5A2115fxl

Er det noe vi jenter ønsker oss så er det lange blafrende vipper. Vi bruker falske vipper for en kveld eller limer på noen mer permanente varianter. Begge disse alternativene sliter på de naturlige vippehårene og det gir ikke en helt naturlig look.

Mitt beste tips er å bruke et effektivt vippeserum som stimulerer veksten av hårene. Det er en jungel av produkter på markedet og det er vanskelig å finne noe som er trygt og faktisk gir en effekt. Jeg har lagt min elsk på Nutrilashes sitt serum for vipper og bryn.

6X5A2100fxl

6X5A2099fxl

Jeg påfører serumet langs den øvre vippekanten hver kveld etter at jeg har fjernet sminken og renset huden. Jeg har merket en stor effekt etter bare 3 uker! Vippene mine har blitt lengre og føles sterkere. Jeg tar vippeløft hver 5 uke så det er ekstra viktig å pleie vippene mine så de tåler behandlingen.

6X5A2114fxl

Jeg liker også bruke serumet på brynene mine, det gjør underverker på den svake avslutningen av brynene mine. De små hårene i enden av brynet blir mørkere og lengre. Jeg har en Nutrilashes-tube til bryn og en til vipper, jeg føler det er viktig å skille mellom de så det ikke kommer uønskede bakterier i vippe-tuben. Det er viktig å være nøye når det kommer til øyeområdet.

6X5A2107fxl

6X5A2143fxl

Når det gjelder ingredienser så inneholder Nutrilashes kun naturlige ingredienser. Serumet stimulerer vippenes røtter og forlenger vekstfasen, det er det som gjør vippene sterkere og fyldigere. Nutrilashes er også 100% vegansk, og er ikke testet på dyr.

Jeg elsker å ha dager uten maskara og når jeg bruker Nutrilashes så føler jeg de naturlige vippene mine ser mye bedre ut.

Du kan få halv pris på Nutrilashes, klikk HER for tilbudet.

 

8 comments

  • Har du en dagkrem og nattkrem å anbefale en 27-åring som har fått litt linjer i pannen, er litt tørr enkelte partier og pitttepittepittelitt blank i pannnen? 🙂 har tenkt litt på dermalogica

    • Hei Astrid! Det er så vanskelig å anbefale deg noe uten å ha sett huden din først. Jeg personlig elsker Shiseido, Sensai og Clinique. Det er også avhengig av hvor mye penger du ønsker å bruke på dette. Jeg ville tatt hudtesten til SkinCity.no og se hva de anbefaler deg! Den er grundig og du får god tilbakemelding fra hudeksperter. Den er gratis <3 De fører også dermalogica.

  • Hei!
    Litt på siden av det innlegget handler om, men hvilke produkter (shampo/balsam) anbefaler du til hår som blir fort tungt og flatt? Håpte du kanskje hadde noen tips, siden du har nevnt at du har det og at du (også) er avhengig av tørrshampo:-)

    • Hei Stine! Det har vært mye annonser i det siste og jeg beklager hvis du synes det blir for mye. Jeg har vært litt uinspirert om dagen, sikkert på grunn av årstiden, og da har det blitt mindre innhold fra meg. Jeg tar det til meg og lover å bli bedre <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *