KORDFLØYEL

6X5A1883fx

6X5A1970fxl
Da var det plutselig helg igjen. Jeg har en forkjølelse hengende over meg som bare venter på å slå ut. Jeg har sovet masse og tatt det med ro, men den ser ikke ut til å helt slippe taket. I går hadde mamma bursdag så vi spiste pasta på favoritten Bien Centro. Alt av mat på Bien Centro er helt himmelsk så den kan virkelig anbefales hvis du er innom Bergen.

Jeg trodde aldri at jeg kom til å like kordfløyel men denne dressen forelsket jeg meg i. Jeg elsker fargen og fasongen. Buksene er litt for lange, selv med høye hæler, så den må nok legges opp noen cm. Perfekt til jobb eller til fest med en fin silkesinglet under.
Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for lørdagskvelden!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *