DEW DROPS

6X5A2047fxl

Dew Drops Fantasy Marc Jacobs

Jeg fikk så mange spørsmål om hva som var på huden min på dette bildet fra London. Det som gir den ekstra gløden er nok Dew Drops fra Marc Jacobs som jeg har på kinnbeina. Jeg kjøpte highlighteren på Sephora i sommer da vi besøkte Moncao, men jeg har ikke fått testet den ordentlig ut siden. Det er Youtubernes store favoritt og den er elsket av de aller fleste. Jeg måtte selvsagt teste den ut.

6X5A2050fxl

6X5A2059fxl

Da jeg kjøpte Dew Drops i sommer så var jeg ikke klar over at jeg hadde fått med meg en limited edition-farge. Jeg var egentlig ute etter den orginale, men endte opp med fargen Fantasy. Den orginale fargen heter Golden Peach og har en nydelig gullfarge. Fantasy ser mer ut som en rose gull.

Higlighteren gir en fantastisk effekt på huden og ser nesten foliert ut. Den er gelebasert så den tørker etter du har tatt den på huden. Det lønner seg derfor å være litt rask med å fordele den, for det fungerer dårlig å blande den mer ut etter at den har tørket.

Dew Drops Fantasy Marc Jacobs

Jeg synes produktet er ekstremt drøyt i bruk og det holder med veldig lite produkt på huden. Hittill har jeg fått best resultat med å påføre den med en fuktig beautyblender. Jeg legger den på kinnbeina og litt på nesetuppen. Fantasy-fargen er nydelig og den gir et hint av farge på huden, så mye at jeg dropper rouge. Hvis du er glad i en highlighter som gir mye effekt på huden så ville jeg absolutt testet ut Dew Drops.

5 comments

  • Elsker tipsene dine i forhold til både hud og hår.. Men her tidligere på Instagram reklamerte du for Nuxe og glød, men her om dagen for Korres og deres hudpleieprodukter. Skjønner jo at det handler mye om samarbeid og reklame for å fremheve merker, men hvilken produkter sverger du til? Føler ofte for å kjøpe de produktene du handler siden du snakker bra om de, men blir litt usikker når det er nye merker for hud hver uke om du skjønner ?

    • Hei <3 Jeg forstår at det kan komme opp slike spørsmål når jeg har samarbeid med ulike merker med lignende produkter. Når det gjelder for eksempel Korres og Nuxe så vil jeg si at dette er forskjellige typer produkter. Nuxe er mildere og vil gi fukt og beskyttelse til huden. Korres er mer aktive produkter, serumet inneholder aktive ingredienser som vitamin C. Der er det også mer oljebaserte produkter. Så da kommer det helt an på hvilket produkt som du føler passer deg.

      Jeg personlig varierer mellom aktive og mindre aktive produkter, jeg ser an huden min og prøver å finne ut hva den trenger. Jeg har noen produkter som jeg sverger til, Clinique Moisture Surge er en favoritt jeg ofte vender tilbake til når huden min trenger en pause eller jeg utsetter huden for mye sol. Jeg har mange produkter som jeg sverger til så jeg kan godt lage et innlegg med mine hudpleiefavoritter. Uansett så setter jeg veldig stor pris på at du spør <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *