MINE FAVORITTER FRA NA-KD

Annonse i samarbeid med NA-KD

6X5A1416fxl

Jeg har funnet meg så mange fine plagg fra NA-KD. Det er en svensk nettbutikk som har veldig mange kule trendplagg til en fin pris. Jeg har også en rabattkode til dere så dere kan få en litt ekstra fin pris. Bruk Tommerberg15 for å få 15% avslag på kjøpet ditt hos NA-KD.

Dette denimskjørtet er så flatterende og fint på. Perfekt til pene bluser eller store strikkegensere. Du finner det her.

6X5A1481fxl3

En fransk alpelue er et fint alternativt til en lue. Den holder deg varm og er litt ekstra chic. Denne er dessverre utsolgt men du finner flere varianter hos NA-KD, som denne grå. Du finner ullgenseren her.

 

6X5A2035fxl

6X5A1786fxl

Du finner solbrillene her og ørepynt her.

6X5A1044fxl

6X5A1095fxl

Hver høst så liker jeg å blande ulike teksturer og glatte skinnbukser er perfekt til ullgensere. Disse er litt kortere og har en rett fasong, du finner de her. Ullgenseren er en klassiker er kjempefin å ha i klesskapet, du finner den her. Kåpen er min store favoritt. Jeg elsker fargen og den hårete teksturen. Du finner den her.

 

6X5A1585fxl

6X5A1725fxl

Det er ingen høst uten en jakke i dyreprint. Denne er ekstra lang og så kul på. Perfekt hvis man ikke vil fryse på beina. Du finner kåpen her.

Husk at du kan bruke Tommerberg15 for å få 15% avslag på hele kjøpet ditt. Tilbudet varer frem til torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *