LONDON

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg har hatt en kjempefin langhelg i London. Den startet med lanseringen av Norvia på torsdag forrige uke. En venn av meg jobber for Lars Høie sitt nye firma og de lanserte i det europeiske markedet forrige uke. Norvia består av to serier med shaker som er for de som trener eller ønsker å gå ned i vekt. De er plantebasert, proppfullt av vitaminer og mineraler, høyt proteininnhold, søtet med stevia og smaker veldig godt. Treningsshaken skal øke prestasjonen og er perfekt å ta som mellommåltid før trening. De har åpnet nettbutikken sin og sender også til Norge, du kan ta en titt her.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Resten av helgen så har vi kost oss veldig med god mat og byvandring. Vi var på Sushi Samba på fredag og jeg elsker den restauranten. Den ligger like ved Liverpool Street Station i Shoreditch og har en fantastisk utsikt over byen. Maten og drinkene er også verdt besøket. Vi hadde en tasting meny og det kan anbefales. Du må passe på å bestille bord, gjerne to uker før hvis du skal der i helgene.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Vi bodde på et relativt nytt hotell ved Russell Square som heter Kimpton Fitzroy. Det har blitt nyrenovert og ser helt magisk ut med marmor, mørke farger og lysekroner. Det var perfekt beliggenhet, god frokost, god service og veldig fine omgivelser. Anbefales!

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

IMG_0234

Ellers så var det både Halloween og julestemning over hele byen. Så koselig å vandre rundt i butikker. Jeg handlet litt på Charlotte Tillbury, og jeg tror allerede at jeg har fått noen nye favoritter. Vil dere se hva jeg plukket med meg? 

Nå gleder jeg meg til litt tid hjemme for å komme inn i rutiner igjen. Det er alltid så godt å komme hjem. Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg!

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *