Min uke med KONA electric

Annonse i samarbeid med Hyundai

6X5A0435fxl

Jeg bruker bilen min mye i hverdagen og den gjør at alt går litt lettere. Sånn her ser en typisk uke for meg ut:

Mandag 

Å drive en blogg med sosiale medier krever mye jobb med bilder. Mamma er kjempesnill som stiller opp og hjelper meg med å ta de fleste bildene. Været er en utfordring i Bergen og når det er fine dager med opphold så må jeg hive meg rundt for å ta bilder. 

Da planlegger jeg gjerne flere antrekk og pakker alt i bilen. Det er så greit å kunne henge opp plaggene så de slipper å bli krøllete. Jeg bruker også bilen når jeg skal skifte mellom antrekkene. Det er også enklere for meg å variere miljøet på bildene når jeg kan enkelt kjøre og finne fine steder. Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget mitt så føles det så mye bedre å kjøre en miljøvennlig bil. Jeg får bedre samvittighet av å vite at jeg ikke forurenser nærmiljøet når jeg kjører, og det er viktig. Elbil er fremtiden.

6X5A0305fxl

6X5A0366fxl

Tirsdag 

Jeg trener på et treningssenter ikke så langt unna meg. Det er faktisk gåavstand, men jeg foretrekker å ta bilen når det bøtter ned. For noen år siden så ble jeg hektet på Barry’s Bootcamp men det er i Bergen sentrum. Det var litt av en kabal som måtte gå opp for å få busstidene til å stemme rundt treningstidene og livet mitt, og jeg måtte dra på ekstra mye ting gjennom dagen. Nå pakker jeg bare med treningsbagen og kan trene på starten eller slutten av dagen min. Jeg elsker den boosten jeg får av en time på Barry’s og det er så deilig å kunne ha det et par ganger i måneden. Tirsdags-timene er min favoritt for da trener de rumpe og lår.

6X5A0498fxl

6X5A0559fxl

Onsdag 

Jeg får tilsendt veldig mye per post siden jeg er influencer og bor i Bergen. Jeg har også blitt litt for glad i nettshopping. Det blir derfor en del turer på postkontoret for å hente pakker og dette har blitt så mye lettere siden jeg fikk bil. Nå kan jeg hente flere pakker samtidig og det sparer meg for så mye ekstra tid.

6X5A0279fxl

Torsdag 

Jeg reiser mye hver måned. Noen ganger det dagsturer til Oslo og andre er det litt lengre presseturer. Denne uken så var det en pressetur til Paris sammen med Dyson. Før jeg fikk bil så tok jeg taxi frem og tilbake, det går ingen flybuss fra Askøy. Nå tar jeg med bagasjen i bilen og kjører opp til Flesland. Jeg bruker kun 20 minutter og det er så praktisk å kunne parkere der. Det finnes ikke noe bedre når man lander sliten på Flesland enn å vite at det er bare å hoppe i bilen så er man hjemme innen en halvtime.

6X5A0601fxl

6X5A0597fxl
Fredag

Jeg er heldig som har mulighet til å lade bilen hjemme, men jeg ender opp med å lade den maks en gang i uken. Noen ganger kan det gå enda lenger mellom hver lading. Uansett så er det veldig mye mer økonomisk med elbil enn bensin. Jeg fylte på bensin for 600 kr ca 2 ganger i måneden før. Jeg lader som regel bilen over natten og trenger ikke tenke på ladingen på en god stund. Og hvis man ikke har lader hjemme så er det ikke noe problem å benytte seg av en annen ladestasjon en gang i uken. Rekkevidden på denne bilen er virkelig så bra. 

6X5A0611fxl

Helg

Jeg bruker bilen lite i helgene, men siden vi bor utenfor byen så hender det at jeg kjører til bursdager eller andre sosiale sammenkomster. KONA electric ser litt annerledes ut på innsiden enn den forrige modellen og jeg synes den har blitt mer moderne. Den har til og med et perfekt sted å oppbevare småveskene mine når jeg kjører.

Vi har blitt opphengt i et lite bakeri som heter Bakstehuset og de er litt lengre ut på Askøy, rundt 20 minutter fra oss. De har kun åpent en helg i måneden og de server verdens beste bakverk. Det er folk fra hele Bergen som kjører helt ut til Askøy og det er lurt å bestille på forhånd. Så en gang i måneden kjører jeg ut på kronglete veier for å kjøpe deilig surdeigsbrød og skillingsboller.

Det å ha bil har gjort hverdagen min veldig mye enklere. Jeg bor utenfor byen og det er mye dårlig vær, spesielt på denne tiden av året. Da er det så greit å kunne kjøre for å gjøre ærender og jeg slipper å tenke på at det regner. Før var dørstokkmilen enda større når det stormet ute, men nå kan jeg komme meg på trening uansett vær.

3 comments

  • Oi, så flotte former! Du har en fin garderobe og god stilsans. Supert med en naturlig pen blogger som ikke driver med plastisk kirurgi og ekstreme dietter.

  • Hei!
    Nå som det blir høst og kaldere ute, kunne du vist oss hudpleierutinene dine morgen og kveld? Samt. produktene du bruker til ansikt og kropp? Lærer så mye av deg når du deler, får mange gode tips. Har litt samme hudtype som du sier du har, så hadde vært flott å plukket opp noen tips til kulden slår inn for fullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *