UNIKE SMYKKER FRA HULDRESØLV

Annonse i samarbeid med Huldresølv

6X5A0844fxl

Jeg bruker mer og mer smykker om dagen, gjerne litt enkle smykker med særpreg. Huldresølv er et norsk smykkemerke som har så mye vakkert. Det er en familieeid håndverksbedrift som designer og lager sølvsmykker og draktsølv. Du kan se at de er inspirert av norsk tradisjon samtidig som det passer med det internasjonale trendbildet.

6X5A0866fxl

Jeg elsker delikate smykker og bruker gjerne flere på en gang. Har jeg kombinert det vakre Ronja halskjedet med halsgropkjede Løv og et langt fassetert kulekjede. Det pynter opp et hvert antrekk og er kjempefint til alt fra kjoler til grove ullgensere.

Ronja halskjede er inspirert av den sterke og magiske grøftekantblomsten Reinfann. Den lyser som en sol mot himmelen, så vakkert og enkelt.

6X5A0850fxl

Jeg falt veldig for Løv-serien til Huldresølv. De er inspirert av naturens egen design, så unike og delikate. Den store forgylte ringen er så vakker og veldig fin sammen med den mindre løv-ringen. Begge ringene er i forgylt sølv.

Ørepynten i løv-serien er også en av mine favoritter. Det er så fint når de beveger på seg og glitrer i lyset. De er inspirert av bevegelsen vinden skaper når den blåser på bjørkeløvene. Armlenken passer perfekt til og er så delikat og fin på armen. 

6X5A0978fxl

Vindelkolleksjonen er inspirert av den sterke vindelen som slynger seg oppover busker og kratt. Ringene er så fine, alene eller sammen. Jeg har på meg sukkertoppringen med en vakker roseslipt grønn kvarts sammen med en tvunnet ring med Jade-sten.

Armringen er i oksidert sølv med en cabochonslipt jade sten og en black diamond swarovskikrystall i hver sin ende. Jeg elsker kombinasjonen av stenene og den er så fin på armen. Den kan også lages i andre fargekombinasjoner.

Du kan få 20% rabatt på smykkene fra vindelkolleksjonen ved å bruke rabattkoden EMILIE. Varer fra fra 23.10 til og med 26.10, så det er bare å skynde seg å bestille.

6X5A0913fxl

Alt fra Huldresølv er håndlaget i Telemark og det er virkelig smykker med sjel i høy kvalitet. Jeg liker å bruke norsk design og støtte ekte håndtverkskunst. Det er unike smykker som vil vare livet ut.

Huldresmykkene selges over hele landet til forhandlere med kunnskap om smykkenes design og historie. Smykkene er tilgjengelig i butikk og nettbutikk, les mer på huldresolv.no

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *