VAKRE OG TIDLØSE DIAMANTER

Annonse i samarbeid med Thune

6X5A0762fxl

Jeg bruker mye forskjellige smykker, øredobber og ringer. Det er som regel en blanding av dyrt og billig. Men med årene så har jeg sett mer og mer verdien av ting som har kvalitet og varer. Det gjelder alt i fra vesker til smykker. Jeg synes det gir en helt spesiell følelse med eksklusive smykker eller øredobber med ekte diamanter. De gamle grekerne mente at bæreren av diamanter ville få renhet, kjærlighet og lykke. Noen kulturer mente også at diamanter forbedrer sinnet og kroppens energi.

Thune er i gang med sine diamantdager og da kan man gjøre noen veldig gode kjøp. Det er opptil 30% på utvalgte diamantsmykker. Klassiske diamantsmykker varer livet ut og kan gå videre i arv, det synes jeg er så fint.

6X5A0628fxl

Denne diamantarmringen er fra Thune sin kolleksjon Classic by Thune. Det er så delikat og vakkert. Armringen er i gult gull, har diamanter på totalt 0,68ct og passer til det meste.

Her har jeg det med et lekkert anheng og diamantring fra Elegance-serien i gult gull.

6X5A0708fxl

Jeg elsker de enkle smykkene med en vakker diamant. Disse øredobbene fra Thune sin Elegance-serie og de er i gult gull med 0,40ct. De er så klassiske at de kan gå til alt, livet ut. Alle smykkene fra Elegance er fattet på Thunes eget verksted i Oslo, hvor hver diamant blir nøye kontrollert. Diamantene er i topp kvalitet, og slipen er alltid Very good/Excellent. Perfekt som gave til seg selv eller noen man er glad i. De kan også enkelt pyntes opp med en add-on så den forvandler øredobbene til et nytt par. De settes på rundt stenen og da synes jeg det er kjempefint å blande gult gull og hvitt gull.

6X5A0768fxl

Hvis man vil ha en ring som tar litt mer oppmerksomhet så har du denne eksklusive diamantringen fra Thune med diamanter i princess-cut og brilliant-slip. Den er tidløs men er samtidig det lille ekstra.

6X5A0737fxl

Jeg forelsket meg i den enkle men vakre diamantringen Eternity Venice i hvitt gull. Den har diamanter rundt halve ringen og ser helt nydelig ut på. Perfekt som en forlovelsesring, giftering eller til pynt. Den vil også gå veldig fint sammen med andre ringer.

6X5A0741fxl

Jeg synes disse diamant-creolene har en moderne følelse over seg. Jeg kan ikke huske hvor mange uekte varianter jeg har hatt av disse. Det er noe helt annet med ekte vare og jeg har så lyst på til meg selv. Selv om jeg bruker mest gult gull så tror jeg at jeg ville valgt disse i hvitt gull.

6X5A0724fxl

Diamantøreringene som er litt større synes jeg er så kule. De er morsomme og veldig moderne. Disse er også i hvitt gull og virkelig glitrer når man har de på. Perfekt som en ekstra fin julegave?

En diamants farge, klarhet, slip og vekt bestemmer stenens verdi. også kalt de fire C’ene. Thune er kjent for å ha god kvalitet på diamantene sine. Det er også viktig for meg at diamantene er konfliktfrie og Thune har innført Kimberley-prosessens sertifiseringsordning. I overensstemmelse med resolusjoner vedtatt av FN  garanterer de at alle deres diamanter er konfliktfrie.

6X5A0764fxl

Under Thune sine diamantdager så kan du få opptil 30% rabatt på deres bestselgende og klassiske diamantsmykker. En perfekt mulighet til å slå til hvis man ønsker seg noen diamanter eller tenker å gi bort i gave. Kampanjeperioden er 18. oktober til 18. november 2018.

Tilbudene gjelder i alle butikkene, og de tilbyr trygg og fraktfri levering ved bestilling fra Thune sin nettbutikk.

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *