BLANCHE

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Selv om jeg elsker å kose meg med croissants, Moule Frites og hummerpasta når jeg er i Paris, så var det fantastisk å oppleve en restaurant med sunnere mat. Sylvie fra Atelier Cologne anbefalte meg restauranten på Blanche, et nytt og veldig luksuriøst treningssenter. Jeg fikk ikke sett mer av senteret for det er members only, men jeg skulle ønske jeg hadde noe lignende i Bergen. Jeg hadde betalt dyre dommer for å trene i så vakre omgivelser, bare ta en titt på Vogue sin artikkel om Blanche.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg spiste en deilig salat med blåmuggost, valnøtter og pære, kanskje ikke det sunneste på menyen men det var godt. Mamma hadde en salat med artisjokk og søtpotet på siden. Det var så mye sunt og godt på menyen. Blanche har også en kjempefin terrasse med hage og en cocktailbar. Jeg skal helt klart tilbake neste gang jeg er i Paris.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Interiøret er helt fantastisk og det alene er verdt et besøk. Blanche åpnet dørene i sommer så det er fremdeles veldig nytt. En av mine bedre restaurantopplevelser i Paris som jeg kan anbefale på det varmeste <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *