HELLO

6X5A9563fxl
Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt. Jeg hadde en dag hjemme på søndag før jeg dro videre til London, så det er unnskyldningen min for at det har vært stille her inne. Det blir ikke så mye egentid på turer med brands, og da er det ikke lett å rekke over alt.

6X5A9479fxl

Jeg har hatt noen kjempefine dager i London med Huawei. Mandagen gikk til reising og så spiste vi på Sketch. De som er  kjent for de spesielle toalettene som ser ut som store egg. Stedet var kjempefint og jeg tror det er et perfekt sted for High Tea.
På tirsdag var det lansering av den nye Mate-serien til Huawei og jeg fikk den nye Mate 20 Pro. Den virker helt fantastisk så jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den.

6X5A958fxl2

På kvelden spiste vi på Hakkasan og det var nydelig mat. Dagen i dag har gått til reising og jobb når jeg kom hjem. Jeg elsker å reise men jeg blir også så sliten, spesielt når det er 3 forskjellige land på 7 dager. Nå er det en uke hjemme før vi reiser til London igjen.

Kjolen min er fra Isabel Marant, sko fra Zara og veske fra Chloé.

4 Comments

 1. October 18, 2018 / 10:48 am

  Så nydelig kjole!!

 2. Kari Dåe
  October 19, 2018 / 12:52 pm

  Hei!
  Du stråler som alltid!
  Jeg lurer på om du har prøvd Dr.schrammek sin bb cream, og om hva du synes om den i så fall?
  God helg :)

  • emilieto
   October 19, 2018 / 3:46 pm

   Hei Kari! Tusen takk <3 Den har jeg faktisk ikke prøvd, men jeg er litt nysgjerrig :) Klem

 3. Martine
  October 20, 2018 / 6:59 pm

  Du stråler som alltid, Emilie! :)

  Kari Dåe: Jeg prøvde Dr. Schrammek sin bb-cream for ca. 1 år siden, og den har blitt en hverdagsfavoritt siden. Bruker den hver eneste dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>