TRAVLE DAGER

6X5A8910fxl

6X5A8825fxl

6X5A8851fxl

6X5A8878fxl
Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt! Dette høstværet tar sakte men sikkert knekken på meg og jeg er så glad for at jeg har mange bilder fra Paris. Jeg har noen travle uker foran meg med mye reising. Det er kjempebra at det er travelt med tanke på at dette er jobben min.

Jeg vet det er en del annonse om dagen og jeg håper ikke dere synes at det er for mye. Alle mine samarbeid er nøye gjennomtenkt og jeg ville aldri jobbet med noen uten at det er en genuin interesse fra min side. Det er veldig gøy at det er mange som ønsker å jobbe med meg og jeg prøver å lage innhold som er spennende for dere. Dere som leser bloggen min og følger meg på Instagram er grunnen til at jeg kan holde på meg dette, så det er kjempeviktig for meg at dere er fornøyd <3

Jeg har på meg en bluse fra By Timo, øreringer fra Isabel Marant og bukser fra Zara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *