HVORDAN BEVARE DEN NYE HÅRFARGEN

Annonse i samarbeid med Moroccanoil

6V2A7572

6V2A7646

Jeg var med Moroccanoil i Stockholm forrige uke for lanseringen av deres nye serie Color Complete. Det er deres første serie noensinne for fargebehandlet hår så det var veldig spennende. Serien har en 360° tilnærming til fargepleie, som begynner i salong og videreføres hjemme. Den fullstendige Color Complete-behandlingen bekjemper alle ytre årsaker til fargeslitasje, som kjemisk og mekanisk skade, oksidering forårsaket av for eksempel UV-stråler og forurensing, og bruk av varmeverktøy.

Jeg fikk hele Color Complete opplevelsen da jeg farget håret mitt forrige uke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Håret mitt ble veldig lyst denne sommeren med all soleksponeringen, og highlightsene ble enda lysere. Jeg ville tilbake til min mer naturlige hårfarge. Jeg synes det er så fint å være lysere på våren og sommeren, men på høsten vil jeg alltid være litt mørkere. Det ser både sofistikert og sunt ut. Jeg prøver å spare ut håret mitt og jeg vil derfor at tuppene skal se finere ut uten at jeg behøver å klippe så mye.

6V2A7675

6V2A7728

Dagen før frisørtimen min møtte jeg Moroccanoil-teamet sammen med de to andre influenserne i The Color Collective for å lære mer om Color Complete. Briana Cisneros er Moroccanoil sin nye globale ambassadør og hun er utrolig dyktig på farge. Vi ble enige om å gå for en mørkere hårfarge med litt varme toner. Hun anbefalte oss å kure håret kvelden før for et optimalt resultat. Jeg brukte Moroccanoil Restorative Hair Mask for å reparere håret og forberede det så mye som mulig før behandlingen.

Color Complete-behandlingen starter allerede i hårsalongen og da er det to produkter som brukes for å få et maksimalt fargeopptak og bevaring. Før Briana startet med fargingen så sprayet hun håret mitt med ChromaTech PRIME. Den skal øke fargeopptaket og balansere porøsiteten for et jevnt resultat. Hodebunnen blir også beskyttet for å minimere ubehag under fargeprosessen.

6V2A8009

Etter at fargen er skylt ut så ble håret mitt behandlet med ChromaTech POST for å reparere håret og gi en langvarig bevaring av fargen. Håret mitt ble så glansfullt og fint etterpå. Jeg ble veldig fornøyd med fargen og håret ser mye sunnere ut! 

For at jeg skal kunne bevare og beskytte den nye hårfargen min så bruker jeg Moroccanoil sine Color Complete produkter i den vanlige hverdagsrutinen. Jeg vasker håret med Color Continue sjampo og balsam for å reparere og gjennoppbygge håret etter fargebehandlingen. Begge produktene gir intens næring som igjen vil gi en optimal fargebevaring.

6V2A8345

6V2A8421

Hårfargen vil også bli påvirket av varme, UV-stråler og forurensning. For å beskytte håret mot disse ytre faktorene så bruker jeg Moroccanoil sin Protect & Prevent Spray som en leave-in conditioner. Den tilfører håret også glans og bevarer fargen sin intensitet.

ArganIDTM og COLORLINKTM  er to unike teknologier som finnes kun i Color Complete-serien. ArganID bruker ionisk tiltrekning og infuserer arganolje dypt inn i hårkjernen. Hårstråene blir reparert og forseglet, samtidig som fargen bevares. COLORLINKTM finnes i ChromaTech POST og Color Continue sjampo og balsam. Den styrker og reparerer hvert enkelt hårfiber for optimal fargebevaring. Produktene er derfor helt unike i forhold til det som finnes på markedet av produkter for farget hår.

_S0A6451

_S0A6631

Jeg ble så fornøyd med den nye fargen og Color Complete behandlingen gjorde at håret ser mye sunnere ut. Jeg gleder meg til å kunne behandle håret hjemme for å bevare den fine glansen og fargen. Molly og Tina Maria ble også så fine på håret! De fikk en naturlig blond, solkysset look.

Les mer om Color Collective-serien her.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *