CÉLINE SOLBRILLER

Céline solbriller

Jeg har fått en spesiell forkjærlighet for Céline sine solbriller. De er dyre men jeg har sett at de varer år etter år. Det er også hos Céline at jeg har funnet noen modeller som er mest flatterende for ansiktet mitt.

Céline Baby Audrey var mitt første solbrillepar fra merket og de har jeg hatt i nesten 4 år. Jeg bruker de fremdeles og de har holdt seg veldig godt. Modellen er klassisk og den har en flatterende cat-eye fasong.
Céline Luca er mitt andre par og de kjøpte jeg får to år siden. Modellen er mer androgyn enn Baby Audrey og jeg føler den går til alt. Det er også den solbrillen jeg får oftest spørsmål om når den er med på IG-bilder. Solbrillene er helt klart den mest brukte i samlingen min og de kommer til å bli der lenge. Jeg har mistet de i bakken og fått et lite skår i det ene glasset men jeg håper det lar seg fikse.

Céline solbriller

Céline Flat Top er mitt siste tilskudd i solbrillefamilien og de kjøpte jeg nå i Paris. De sies at de små solbrillene er på vei ut og de store kommer tilbake, og det er jeg helt klar for. Jeg synes det er generelt mer flatterende med litt større solbriller. Disse er veldig rette på toppen og de minst klassiske de tre modellene mine.

Céline solbriller

Jeg har også flere rimeligere solbriller men det er som regel Céline jeg går tilbake til. De holder seg veldig bra gjennom flere år, sitter godt på ansiktet og er kjempefine. Jeg får ofte spørsmål om de er verdt alle pengene og ja, det synes jeg de er.

1 comment

  • Så gøy! Har du tips til modell for et smalt og langt ansikt? Har ønsket meg et Céline par lenge, men usikkert på hvilket til meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *