Café de Flore

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Café de Flore er et sted jeg elsker å være innom i Paris. Det en superkoselig cafe i Saint-Germain. Selv om det har blitt turistifisert så har kaféen en veldig hyggelig atmosfære og en spesiell historie. Interiøret er vakkert og har ikke forandret seg så mye siden andre verdenskrig. Café de Flore har vært møteplass for intellektuelle etter krigen. Kunstnere og forfattere som dannet surrealist-bevegelsen, eksistensialister som Albert Camus og senere filmskaperne som skapte den franske nye bølge.

Det er alltid mange turister innom Café de Flore men det sitter alltid franskmenn der også. De er spesielt kjent for sin gode kakao.

Kjolen jeg har på meg er fra Pia Tjelta. Jeg elsker kjolene hun lager og jeg gleder meg allerede til neste sesong kommer! Så mange fine, romantiske og feminine plagg.

Jeg gleder meg til en uke hjemme i Bergen så jeg endelig kan komme litt a jour med hverdagen. Håper dere har hatt en fin helg <3

 

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *