EN HØST I FARGER

6X5A0018fxl
Jeg er jo veldig glad i å bruke klær i nedtonete farger som kamel, beige, grått, svart og hvitt. Jeg vet ikke hvorfor men det har bare blitt sånn. Når jeg tok på meg denne genseren så var det et lite fargesjokk å se meg selv i speilet. Det er jo så fint å bruke klare farger. Denne høsten skal jeg, igjen, prøve å bli flinkere til å variere fargepaletten.

6X5A9996fxl
Når dagene er grå og mørke så er det faktisk veldig fint å komplementere med en frisk farge. Jeg føler meg vel i svart men jeg ser jo at det kan gjøre ansiktet litt fargeløst og blast. Hvitt synes jeg er deilig å bruke for det lysner og ser veldig rent ut. Det er derimot upraktisk og plaggene har en kortere levealder.

6X5A0013fxl

Det er også veldig interessant å se hvordan de ulike fargene blir oppfattet og kan bli med å påvirke andre sitt inntrykk av deg. Rødt er en farge som oppfattes som sterk og selvstendig. Du kan lese mer om fargenes betydning i denne artikkelen. Har du en favorittfarge som du liker å kle deg i? <3

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *