RESTITUER HUDEN OM NATTEN

Annonse i samarbeid med Vichy

6X5A8013fxl

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for det franske apoteket og Vichy har vært et fast inventar på badet i mitt i alle år. Det var faktisk en av de første hudpleieproduktene jeg kjøpte selv og solkremserien brukes hvert år. Jeg elsker Vichy sin solstift med Spf 50, den bruker jeg på leppene.

Vichy har en hudpleieserie som heter Slow Âge og den fokuserer på å tilføre huden antioksidanter som senker forekomsten av alderstegn. Huden vår blir stresset av det hektiske livet vi lever og vi utsetter den for mange ytre påvirkninger når vi bor i forurensede byer. I Norge er faktisk byene mer forurenset enn vi skulle tro. Derfor er det så viktig å rense huden grundig hver dag, uavhengig om man bruker sminke eller ikke. Jeg maser på samboeren min hver kveld, dessverre uten nytte.

6X5A8100fxl

En god natts søvn er nøkkelen til en frisk og opplagt hud. Det aller beste du kan gjøre for huden din da er å rense den godt og påføre en nattkrem før du legger deg. Huden jobber ekstra godt om natten og da hjelper du den veldig ved å bruke effektive produkter.

6X5A8097fxl

Vichy sin nattkrem Slow Âge Night er med å styrke hudens antioksidant-forsvar og barrierefunksjon om natten. Den inneholder 3 nøkkelngredienser som gjør den ekstra effektiv:

– Reservatrol, en kraftfull antioksidant fra planteriket som beskytter huden fra skadelige frie radikaler.

– Baicalin, antioksiderende rotekstrakt som er kjent fra kinesisk medisin som «den gyldne rot». Denne superroten er den mest bredspektrede antioksidanten og hjelper huden mot å bekjempe stress provosert av UV-stråler og forurensning.

– Vichy termalsk kildevann som har en unik og naturlig kombinasjon av 15 ulike mineraler, virker beroligende og styrkende på hudens naturlige forsvarssystem.

6X5A8085fxl

Slow Âge Night har en lett geleaktig tekstur og en naturlig farge. Jeg har testet den i noen uker og huden min er ekstra myk når jeg våkner. Jeg føler at den ser mer opplagt og frisk ut. Den kan også brukes som en ansiktsmaske. Da påfører jeg et ekstra tykt lag som jeg lar virke i 10 minutter, huden suger til seg det den trenger på de ekstra tørre partiene. Etterpå fjerner jeg overflødig produkt med en bomullspads.

6X5A8103fxl

Vichy sine produkter passer sensitiv hud og er hypoallergenisk, det vil si at produktene er formulert for å minimalisere risikoen for allergeniske reaksjoner i forbindelse med bruk. Du kan lese mer om produktet her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *