HVIT DRØM

6X5A9938fxl

6X5A9858fxl

Jeg elsker deilige strikkegensere og denne kommer til å bli en favoritt. Endelig er det lave nok temperaturer til å gå med varme strikkegensere uten å svette ihjel.

Denne genseren er så søt med puffermene. I tillegg så er den myk og deilig å ha på. Genseren er fra Ganni og de har alltid så mange fine strikkegensere! De koster litt men kvaliteten er fantastisk.

6X5A9889fxl

6X5A9872fxl

6X5A9916fxl

Jeg er på vei til Stockholm med Moroccanoil. Jeg skal teste ut deres Color Complete-serie og det blir et event i morgen. Jeg tror jeg kommer til å farge håret mitt litt mørkere. Det er alltid fint på denne tiden av året. 

På vei til flyet mitt i morges så klarte jeg å falle langflat når jeg skulle gjennom Tax Free-butikken på Flesland. Det var glatt på gulvet og jeg hadde glatte sko fra før. Så pinlig. Spesielt når ingen kommer bort for å hjelpe eller sier noe, da blir det litt ekstra kleint. En litt hårete start på dagen men jeg tipper at resten blir fin. 

Ha en fin tirsdag videre!

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *