VIDEO: HVILKE SKJØNNHETSPRODUKTER HAR JEG MED I KOFFERTEN?


Jeg pakker med meg en god del skjønnhetsprodukter når jeg reiser. Siden jeg fikk noen spørsmål fra dere om hvilke produkter jeg hadde med meg så filmet jeg en video med det jeg pakket med meg til Paris. Den er litt lang men jeg håper dere liker den <3

Blusen min er fra Pia Tjelta og skjørtet er fra Mango.

5 Comments

  • emilieto
   October 4, 2018 / 4:55 pm

   Tusen takk!! Og tusen takk for tipset <3

 1. Stine
  October 4, 2018 / 9:11 pm

  Så herlige produkter du har med deg! Virkelig drømmemappene med fine og luksuriøse produkter <3 Lurer på den leppestiften fra Chanel i 168, hvor kjøpte du den? Kan hende den er mulig å finne i butikkene i Oslo og storbyer, eller på nettet? <3

  • emilieto
   October 6, 2018 / 7:48 pm

   Hei Stine! Tusen takk <3 Jeg husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte leppestiften. Men du finner den nok i Oslo eller på nett. Klem

 2. Tina
  October 19, 2018 / 10:36 pm

  Hei 😊 Hvilken modeller fra by malene birger er det du har å oppbevarer sminken din i? 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>