CHEZ JULIEN

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Det er så mange gode restauranter i Paris og selv om jeg har mine favoritter så prøver jeg å teste ut noe nytt når jeg er der. Vi spiste middag på Chez Julien den ene kvelden og det var en opplevelse jeg anbefaler. Hvis du er glad i trøffel så er dette stedet for deg. Jeg hadde en nydelig pasta med trøffel og du kan faktisk velge å legge til trøffel på de aller fleste rettene. Perfekt!

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Chez Julien ligger i det koselige området Le Marais og den er plassert like ved elven. Stedet har mye sjarm med sin litt gammeldagse og romantiske innredning. Til dessert hadde jeg Créme Brulee og den var helt fantastisk god. Stedet var utrolig koselig for en sen middag men jeg tror det er like fint å spise lunsj her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *