VIDEO: 4 TIPS TIL GLØDENDE HUD

Annonse i samarbeid med Nuxe

Jeg har en veldig tørr hud og det blir enda verre når jeg er ute og reiser. Den tørre flyluften og hektiske dager gjør huden min litt ekstra dehydrert. Jeg vil jo at huden min skal se så sunn og glødende ut som mulig så jeg har noen triks til hvordan man kan få tilbake gløden:

1. Drikk vann. Ja det er enkelt men det funker. Jeg prøver å starte dagen min med flere glass vann før jeg spiser frokost.

2. Ansiktsmaske. Jeg elsker Nuxe sin SOS-maske fra Crème Fraiche serien. Den gir masse fuktighet samtidig som den beskytter mot forurensning. Ingredienser som hyaluronsyre er spesielt bra for den får tilbake fylden i huden og det bidrar til å få tilbake gløden. Den bruker jeg morgen eller kveld, alt etter hva jeg trenger. Jeg smører på et tykt lag og lar den virke i 10 min. Så tørker jeg av det overflødige og så har jeg det perfekte underlaget for sminken.

3. Flytende sminkeprodukter som gir fuktighet. I mine øyne er en god highlighter det beste som finnes

4. Fuktspray. Den gjør at sminken legger seg så mye penere og holder lengre. Denne har jeg også med meg i vesken for å tilføre fuktighet utover dagen.

Nuxe sin Creme Fraiche serie inneholder masse fukt og beskytter huden. Huden min blir så frisk og fin! Du finner alle produktene fra Nuxe Crème Fraiche her.

 

2 comments

  • Hei, Emilie! Jeg vil gjerne takke deg for dine gode og troverdige anbefalinger av produkter! Veldig mye av det du har anbefalt er blitt en del av både hudpleie- og sminkerutinen min! Og alt jeg har prøvd er blitt favoritter. Så tusen takk for gode anbefalinger <3 Håper du får en fin helg!

    • Hei Therese! Tusen takk <3 <3 Det var utrolig hyggelig å høre, ingenting gjør meg gladere 🙂 Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *