TURISTEN

6X5A8699fxl

I går jobbet jeg og mamma med en video for Nuxe. Det er så gøy å jobbe med video og jeg ble veldig inspirert til å gjøre mer av det fremover. Jeg skal, etter forespørsel,  prøve å filme en skjønnhetsvideo en av dagene for å vise hvilke produkter jeg har pakket med meg på tur. Det var et veldig godt tips!  Etter filmingen så dro vi til Le Bon Marche. Jeg skulle egentlig bare ha Spanx, men jeg endte opp med et par nye solbriller fra Céline. Jeg brukte også en liten stund på Dior. Jeg har forelsket meg helt i  Lady Dior veskene.

6X5A8700fxl
Jeg synes den i lakk er så utrolig vakker. Jeg er veldig usikker på om jeg ønsker meg en i medium eller liten. Den er kanskje mer klassisk i medium, men akkurat nå er jo små vesker i veldig trendy. Jeg tenker litt at når det skal brukes så mye penger på en ting så må den kunne brukes år etter år, og da er det ikke så viktig å følge trendbildet. Det er mye viktigere å kjenne på hvilken som får hjertet til å banke fortere<3 Ja, jeg snakker fortsatt om vesker.

Det er så gøy å dra og titte rundt sammen med mamma. Vi er veldig ulike på mange måter men vi er begge svake for vakre kreasjoner. Etter å ha brukt litt for lang tid på Le Bon Marche dro vi til Louvre og satt oss ned på Le Café Marly. Det er mange turister i dette området men det synes jeg ikke gjør noe, det skal mye til for å overdøve skjønnheten til Louvre.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *