Bonjour

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 presetJeg har våknet opp i vakre Paris. Det første jeg gjorde var å gå ned på bakeriet rundt hjørnet, for jeg elsker ferske croissants. En dobbel Cappuchino og en croissant var en perfekt måte å starte uken i Paris.

Jeg har leid en nydelig parisisk leilighet gjennom AirBnb. Den er full av sjarm og vakre detaljer. Jeg landet i Paris i går kveld og jeg brukte noen timer på å pakke ut. Det er så greit å få ryddet tingene ut av kofferten når man skal være et sted over flere dager. Jeg har også alltid med meg en liten steamer så jeg slipper å stryke klærne mine. En av de bedre julegavene jeg har fått.

I dag har jeg vært hos parfymehuset Atelier Cologne. Vi fikk møte ekteparet Sylvie og Christophe som er grunnleggerne av merket, og det var en fantastisk opplevelse. Det er spennende å møte mennesker med store lidenskaper og jeg har lært så mye om parfyme.

Nå er det klart for skjønnhetssøvnen før en ny dag i den magiske byen.

Tagged:

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *