Bonjour

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 presetJeg har våknet opp i vakre Paris. Det første jeg gjorde var å gå ned på bakeriet rundt hjørnet, for jeg elsker ferske croissants. En dobbel Cappuchino og en croissant var en perfekt måte å starte uken i Paris.

Jeg har leid en nydelig parisisk leilighet gjennom AirBnb. Den er full av sjarm og vakre detaljer. Jeg landet i Paris i går kveld og jeg brukte noen timer på å pakke ut. Det er så greit å få ryddet tingene ut av kofferten når man skal være et sted over flere dager. Jeg har også alltid med meg en liten steamer så jeg slipper å stryke klærne mine. En av de bedre julegavene jeg har fått.

I dag har jeg vært hos parfymehuset Atelier Cologne. Vi fikk møte ekteparet Sylvie og Christophe som er grunnleggerne av merket, og det var en fantastisk opplevelse. Det er spennende å møte mennesker med store lidenskaper og jeg har lært så mye om parfyme.

Nå er det klart for skjønnhetssøvnen før en ny dag i den magiske byen.

3 Comments

 1. Sanne
  September 25, 2018 / 11:31 am

  Hei <3 Kan du lage et innlegg med hvilke skjønnhetsprodukter du har med deg på reise? Hud og sminke? Hadde vært så gøy å se!

  • Maria
   September 25, 2018 / 12:51 pm

   Ja! Et sånt innlegg hadde jeg hatt lyst til å se og 😀

 2. Tone
  September 25, 2018 / 11:36 am

  Hvilken steamer er det du har? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>