KAFFE OG KASHMIR

6X5A8431fxl

6X5A8399fxl

6X5A8458fxl

Jeg beklager for at det har vært lite aktivitet her inne de siste dagene men det har vært så travelt. Jeg var i Oslo med fullt program hver dag fra morgen til kveld, forsinket fly hjem, bursdagsfest og så pakking til Paris. Men nå er jeg endelig på vei og jeg gleder meg sånn til en liten uke i Paris.

Jeg har bestilt en superkoselig AirBnb i nærheten av Bon Marche og jeg gleder meg til å komme til rette i den i kveld. I morgen skal jeg besøke Atelier Cologne sammen med en liten gjeng fra Skandinavia. Det er et nytt og fantastisk parfymemerke som jeg gleder meg til å lære mer om. De lager orginale dufter på den tradisjonelle måten. Mamma lander i morgen og så skal vi kose oss i den vakre byen.

Jeg håper dere har hatt en fin helg og er klar for litt inspirasjon fra Paris <3 Er det noe spesielt dere vil se fra Paris eller om dere vet om noen gode steder å spise/shoppe så blir jeg veldig glad for tips.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *