PERFEKTE VIPPER MED SENSAI LASH VOLUMISER 38°C

Annonse i samarbeid med SENSAI

Å finne riktig mascara kan være litt som å finne en riktig jeans. Når man finner sin favoritt så holder man seg til den i flere år uten å bytte. Jeg holder lengre på jeansmodellen enn mascara, for det blir hele tiden utviklet nye og bedre produkter.

SENSAI sin Separating & Lengthening Mascara 38°C har vært en stor favoritt hos meg. For 20 år siden ble den første Mascara 38°C lansert. Ambisjonen var å utvikle en mascara som kunne tåle svette og tårer, men også kunne skånsomt fjernes med varmt vann over 38°C.

Nå har SENSAI kommet med Lash Volumiser 38°C som jeg elsker. Den gir masse volum til vippene samtidig som den separerer, helt fri for klumper. Fargen er dyp og fin takket være de intense svarte pigmentene.

Jeg ser en dramatisk forskjell på vippene mine etter påføring av Lash Volumiser 38°C. Til hverdagssminken holder det med et lag for min del men den kan enkelt bygges opp for å gi mer volum. Børsten er fyldig men smal nok til å komme til overalt. Jeg liker ikke når volum-børstene blir for store.

Det som er så fantastisk med denne mascaraen er at den er vannfast opptil 38°C. Så når det regner eller drypper noen tårer så smitter ikke denne mascaraen av. Jeg har også ganske lange vipper og med noen mascaraer smitter de av øverst på øyelokket mitt.

Jeg er ikke så veldig begeistret for å bruke vanlig vannfast mascara, for jeg føler de er så vanskelige å fjerne og sliter på vippene. Lash Volumiser 38°C løser seg opp veldig enkelt med en gang det er varmt vann og fjernes skånsomt fra vippene mine. Jeg synes det er helt fantastisk!

Hvis man vil ha ekstra fylde til vippene så er SENSAI sin Eyelash Base 38°C veldig god. Den bygger opp vippene så de blir litt lengre og litt tykkere, samtidig som den gir pleie.

Du finner SENSAI sin Lash Volumiser 38°C her.

 

7 comments

  • Hei, så vakker du er! Jeg så en YouTube-video der du brukte en pudderfoundation fra Sensai, så jeg dro på nærmeste Kicks og fikk tak i samme. Jeg prøvde to forskjellige fargetoner, men endte opp med Natural Beige. I lyset på butikken var begge fargene veldig fine og naturlige, men da jeg kom hjem og speilet meg i dagslys følte jeg at den jeg valgte ble så oransje. Jeg bruker aldri hudsminke, så det kan hende at det bare er veldig uvant for meg – men det jeg lurer på er om jeg skal ta i bruk den eller om jeg heller bør bytte til den litt lysere fargetonen? Damen på butikken sa begge var fine, men at det var enklere å se at jeg faktisk hadde på sminke der hun hadde påført den lyseste – så hun ville gått for Natural Beige. På den andre siden er jeg redd for at den lyseste tonen er for kald. Når jeg først skal sminke meg vil jeg at resultatet skal bli bra, og at ingen skal tenke at jeg burde latt være. Jeg har litt småpanikk for å få tydelig skille mellom ansikt og halsen, og samtidig se veldig oransje ut. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men har du et tips til meg?

    Hilsen Nora

    • Hei Nora! Tusen, tusen takk <3 Så kjedelig at fargen ikke passet helt. Det vanskeligste med å finne hudsminke er å finne riktig farge. Lyset i butikk kan være så annerledes og gi et helt annet inntrykk enn dagslys. Det aller beste er å se fargen på huden i dagslys og så sammenligner du med huden på hals, bryst og hender. Det burde være en helhet der, så den skal ikke kun matche med halsen. Noen ganger er faktisk hals og ansikt mye lysere enn resten av kroppen. Jeg pleier uansett å dra sminken litt ned på halsen for å jevne ut. Hvis du synes den du kjøpte ser for oransje ut så ville jeg gått tilbake og sagt dette. Da kan du prøve å finne en riktigere tone ut i fra det. Jeg pleier ofte å blande flere nyanser sammen for et mer naturlig resultat. For eksempel så bruker jeg det lysere pudderet rundt nesen, midten av pannen og kjevepariet. Det som har litt mer farge og er mørkere kan du bruke i kinnene, nedover hals og i resten av pannen. Ga dette noe mening? Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *