GRÅ MANDAG

6X5A6634fxl

Er det bare meg eller blir mandagene bare tyngre? Dette høstværet har slått meg rett i bakken. Energinivået er på bunn og jeg vil egentlig bare ligge på sofaen med den nye Daim + Salt Lakris sjokoladen. Men det skjer mye spennende om dagen så det er bare å henge med i svingene. Neste mandag reiser jeg til Paris med mamma og det gleder jeg meg veldig til! <3

linje

Is it just me or is the Monday blues getting worse every week? This cold and wet weather has hit me hard this fall. My energy level is at the bottom and I really want to just lay on the couch with and eat chocolate. But I have a lot of fun stuff going on, so I just have to hang in there. Next Monday, I am traveling to Paris with my Mom and I am really looking forward to it! <3

6X5A6642fxl

6X5A6716fxl

Først går turen til Oslo, vi skal ha Kick Off med Bonnier denne uken. Det er ikke så ofte jeg ser de andre blogg-kollegaene mine så det blir ekstra hyggelig. Jeg krysser fingerne for at det er litt finere høstvær i Oslo.

linje

First I have a trip to Oslo, where I will attend a kick off with my agency. It’s not so often I see my other blog colleagues so it will be a lot of fun. I am crossing my fingers and hoping that the weather is better in Oslo.

6X5A6845fxl

I morgen tidlig skal jeg fikse noe jeg burde gjort for lenge siden, fornøye passet mitt. Det går ut om to uker så jeg rekker det vel på hengende håret. Jeg håper dere har hatt en fin start på uken!

Blazeren er min store favoritt om dagen, den er fra By Malene Birger <3 Toppen er fra Massimo Dutti, jeans fra weekday og sko fra Zara.

linje

Tomorrow I am renewing my passport, something that should have been done a long time ago. It’s going to expire in about two weeks, so I’m really pushing it. Anyways, I hope you have had a nice start to the week!

The blazer is my favorite favorite at the moment, it’s from By Malene Birger <3 The top is from Massimo Dutti, jeans from weekday and shoes from Zara.

12 comments

 • Så fin. Synes alltid det er seigt når sommeren sklir over til høst jeg. Ukedagene blir på en måte litt utvisket om sommeren. Så kommer høsten og jeg begynner å klamre meg til fredag-lørdag-søndag igjen, haha…

 • Hej! Jag älskar sin blogg och tycker även du är så fantastiskt vacker! ? Nin fråga till dig är hur su håller dig så brun?

  • Hei Caroline! Tusen takk, så snill du er <3 Jeg bruker selvbruning 🙂 Favoritten er St tropez mousse og face oil. Klem

 • Ah, du ser alltid så fresh ut!?

  Har foresten et spørsmål angående Celine Baby Audrey brillene. Jeg har selv noen ganske like fra Prada (Prada pr17os), men har opplevd at stengene (de som går fra brilleglasset til øret) har bøyd seg etter at jeg har hatt de på i solen. Brillene sitter rett og slett ikke like fint lengre, de er blitt litt skeive, noe som irriterer meg noe vanvittig. Har du opplevd noe lignende med disse fra Celine? Jeg vurderer og kjøpe meg nye fra Celine i stedet, da de er så utrolig fine!

  • Tusen takk, Camilla<3 Jeg har hatt mine i mange, mange år og de har holdt seg så bra. Jeg putter de alltid i etuiet men jeg er ikke overforsiktig med de, så jeg vil si at kvaliteten er på topp. Jeg har også et annet par fra Celine som har holdt seg like bra. Klem

 • Hei Emilie <3 Jeg lurer på om du kan skrive litt om hvordan opplevelsen din var når du kjøpte chanel-vesken? Måtte du reservere lenge i forveien, var modellen vanskelig å få tak i, og hvordan kom du frem til at du ønsket den typen skinn som du valgte? Pluss og minus med de andre skinn-typene etc? Hadde satt så stor pris på det, siden jeg selv sparer opp til chanel og syns det er greit å få andres input 😀

  • Hei Yvonne! Jeg kan gjerne lage et blogginnlegg rundt vesken. Det er jo en kjempestor investering så det er greit å planlegge som du gjør 🙂 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *