VELG RIKTIGE HUDPLEIEPRODUKTER MED SKINCITY

Annonse i samarbeid med Skincity

6X5A7838fxl

Jeg får så mange spørsmål fra dere om hudpleie og produkter fra alle kanaler. Jeg kan ikke alltid svare dere som har andre typer hud enn meg og derfor vil jeg tipse dere om Skincity. Det er så viktig å velge riktige produkter når man skal investere i hudpleie. Jeg vet selv at det kan være en terskel å bruke både tid og penger for å få en profesjonell hudpleierådgivning. 

Skincity er en hudpleieklinikk online som hjelper deg å finne riktige produkter til din hud. De tilbyr en kostnadsfri, profesjonell hudpleieveiledning gjennom unike hudtester via nettsiden. Du vil også få svar på alt du lurer på via direkte dialog via chat, e-post og telefon. Hudtestene besvares innen 3 virkedager og da vil du få en personlig hudanalyse og produktanbefaling.

6X5A7900fxl

6X5A7880fxl

Jeg synes hudtesten var veldig grundig men samtidig enkel å gjennomføre. De går igjennom alt fra hudstruktur og plager til livsstil. Jeg liker også at man kan velge hvilket budsjett man har på slutten av testen. Du kan også legge til ekstra kommentarer underveis og laste opp bilde av huden din. Det beste er jo å dele så mye som mulig så man får produktene som passer huden. Etter at hudterapeutene har gått igjennom testen din så får du en e-post med forslag til produkter. Da kan man komme med spørsmål rundt de utvalgte produktene hvis man ønsker det.

Jeg synes produktutvalget deres er veldig imponerende. De har et sortiment som er nøye håndplukket av erfarne hudterapeuter og består av både klinikkmerker og økologiske varemerker som de vet fungerer. Skincity har over 50 varemerker så det er noe for alle hudtyper, hudtilstander og prisklasser. De har også Paula’s Choice, et hudpleiemerke med høy kvalitet som også har overkommelige priser.

6X5A7865fxl

6X5A7908fxl

Jeg kjenner Paula’s Choice først og fremst fra nettsiden Beautypedia hvor de har grundige anmeldelser av hudpleieprodukter. Jeg søker alltid opp ulike produkter for å se hva de har å si. De er veldig nøye på alle ingredienser som kan irritere huden og om produktet faktisk holder det de lover. Paula’s Choice er derfor et hudpleiemerke som er omsorgsfult sammensatt og testet, og basert på publisert vitenskapelig forskning. Du kan lese mer om merket her.

Jeg har stor tro på Skincity sitt konsept, det er mye mer effektivt å ha hudpleieveiledningen hjemme. Man får en profesjonell rådgivning som også er gratis, da er det mer å bruke på produktene. Det er også praktisk hvis man bor et sted som ikke har like stort utvalg av hudpleieprodukter. Skincity.no har eksistert i to år men nå har de også fått etablert et fysisk kontor i Norge, med norske hudterapeuter og showroom på Skøyen.

6X5A7917fxl

Etter at du har gjennomført din første hudtest får du 10 % rabatt på det første kjøpet ditt og produktene blir levert superraskt. Jeg mottok pakken min fra Skincity i dag og jeg gleder meg veldig til å teste ut produktene de valgte for meg. Hudterapeuten mente SkinCeuticals ville passe meg og min hud.

Jeg synes gode hudpleierutiner er viktig og å investere i riktige produkter er enda mer viktig. Jeg er derfor kjempeglad for å kunne dele Skincity med dere. Hvis dere vil ta en hudtest kan dere gå rett her, eller lese mer på Skincity sine sider her.

5 comments

  • Hei! Jeg lurer på om du soler ansiktet? og bruker du sminke på stranden? Du har så utrolig fin glød! Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg begynt å få pigmentflekker i ansiktet, så prøver å unngå å få sol i ansiktet så langt det går. Men føler meg veldig gusten og grå… Har du noen tips? Klem

  • Hei! Har du erfaring med Elixir og Paulas Choice? Har du mulighet til å si noen ord om hvordan disse er i forhold til hverandre? Har brukt Elixir en god stund, men syns dessverre det koster litt for mye til et studentbudsjett. Hvordan er Paulas Choise i forhold til Elixir? Tror du jeg blir skuffet av å bytte? Tusen takk for svar 🙂

    • Hei! Jeg har kun erfaring med Elixir, ikke Paulas Choice, men jeg tror sistnevnte er veldig bra. Jeg ville sendt en mail eller chat til Skincity for å spørre, de burde vite hvordan merkene er i forhold til hverandre. Lykke til! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *