NY UKE

6X5A6183fxl

6X5A6277fxl

6X5A6274fxl

Jeg må innrømme at jeg ble litt sliten av å kjøre Bergen-Oslo frem og tilbake forrige uke. Det var også en 24 timers tur til København midt i uken. Jeg synes det er så gøy å reise og føler meg veldig heldig som opplever så mye gøy, men det er også noe man blir sliten av. Det er noe med reisingen, flyplasser, pakking og sove på ukjente rom. Det er mange inntrykk som også skal bearbeides og det er veldig individuelt hvordan man påvirkes. Jeg har funnet ut at når det er sånne uker med mye reising så trenger jeg å hente meg inn med rolige helger.

english2

I have to admit that I was a little tired of driving Bergen-Oslo back and forth last week. It was also a 24 hour trip to Copenhagen in the middle of that trip. I think it’s so much fun to travel and I feel very lucky to experience so many exciting things, but it’s also something that makes you tired. There is something about the traveling, airports, packing and sleeping in unfamiliar rooms. So many impressions that needs to sink inn and we all handle them differently. So when it’s a week like this with of a lot of traveling, I need to recharge during the weekends.

6X5A6171fxl

6X5A6239fxl

Jeg har fått mange spennende produkter fra de ulike pressedagene og jeg har allerede begynt å teste. Vil dere at jeg skal vise alle produktene vi har fått eller vil dere at jeg skal vise dere mine favoritter etter at jeg har testet? Jeg tenker uansett å ha en giveaway, det er noen produkter jeg har fra før og andre jeg vet ikke passer meg. Da er det mye bedre at en av dere får glede av det <3

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Kjolen min er fra Zara, skjorten fra Lexington og boots fra Riccovero.

english2

I have received many exciting products from the press days and I have already started testing. Do you want me to show all the products we have received or do you want me to show you my favorites after I’ve tested? Either way I am thinking about having a giveaway, there are some products that I already have and others I know do not fit me. It’s much better that one of you gets the pleasure of  them<3

Hope you have had a nice start to the week!

My dress is from Zara, the shirt from Lexington and boots from Riccovero.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *