WEEKEND FACE

IMG_3952

Jeg får mye spørsmål om hvilke sminkeprodukter jeg bruker om dagen så jeg tenkte jeg skulle vise noe av det jeg brukte i helgen. Jeg har vært litt kjedelig i sommer og brukt mye av de samme produktene, derfor har jeg ikke vært så aktiv på skjønnhetsfronten her inne.

Nå har jeg vært på tre spennende pressedager med fokus på skjønnhet så jeg føler meg mye mer inspirert om dagen. Jeg elsker sminke og bruker gjerne flere produkter enn det mange skulle tro. Jeg føler meg mest komfortabel i varme bruntoner og det føler jeg gjør at sminken ser mer naturlig ut.

Uten-navn-1

1. Guerlain Tonka Imperiale
Denne øyenskygge-paletten har jeg brukt så mye i sommer. Den har en nøytral base, en kald brunfarge med skimmer, en varm brunfarge, en brunfarge med mye skimmer og en øyenbrynsskygge. Den har virkelig alt du trenger for en klassisk øyensminke for alle alle anledninger. Jeg bruker mest den varme brunfargen sammen med litt solpudder på øyelokket. Øyebrunsskyggen er også helt perfekt for brynene og den lille kosten er veldig praktisk.

2. Sensai Mascara 38 C Volumising Mascara
Sensai sin mascara er naturlig og gir veldig flotte vipper. Jeg liker spesielt godt at den er så enkel å fjerne.

3. Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner Pillow Talk
Jeg bruker veldig ofte en lipliner i en naturlig nudefarge for å tegne opp leppene mine. Da får jeg fremhevet de på en enkel måte og jeg bruker en matt leppestift eller en naturlig gloss til.

4. MAC Studio Fix Fluid SPF 15 NC42
Da jeg var i København fikk jeg denne foundationen og den er så god! Jeg fikk hjelp til å finne fargen min og den ble så fin på. Den er litt mattere enn det jeg er vant til men ble fin på huden med et veldig lett lag.

5. MAC Prep + Prime Fix+
Jeg avslutter alltid sminken min med denne fuktsprayen. Sminken blander seg pent og den gir fuktighet. Når jeg bruker en matt foundation så sprayer jeg gjerne litt ekstra.

6. Tom Ford Bronzing Powder
Jeg har fremdeles litt farge fra i sommer så jeg bruker litt solpudder for å gi farge til ansiktet. Tom Ford sitt pudder har en naturlig fin farge og finish på huden. Jeg bruker en stor kost til å fordele det jevnt i ansiktet.

7. Sensai Supreme Illuminator
Min favoritt-highlighter er fra Sensai. Den gir en varm glød og legger seg veldig pent på huden.

IMG_4056

Om sommeren bruker jeg veldig mye av de samme produktene. Det er litt på grunn begrensningene med å pakke alt i en koffert men det er også fordi jeg må være litt effektiv.  Nå som høsten er her så er jeg klar for å eksperimentere litt mer. Neste uke kommer det mer skjønnhet på bloggen. Jeg har fått mye spørsmål om hud og glød så det kommer noen innlegg om det. Er det noen andre temaer dere ønsker fremover så må dere gjerne legge igjen en kommentar.

Jeg håper dere har hatt en fin helg! <3

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *