PÅ FARTEN

Det har vært noen hektiske dager siden jeg kom til Oslo på tirsdag. Jeg dro rett videre til København på onsdag for å dra på pressedag med Esteé Lauder. Det er veldig mange fine merker som er under Esteé Lauder Company, blant annet MAC, La Mer, Tom Ford, Clinique, Jo Malone, Bobbie Brown og Smashbox. Vi ble presentert nyheter og bestselgere fra de ulike merkene på hotellet SP34.

Hvert rom var innredet unikt for de ulike merkene og det var så mye lekkert. Jeg har hørt så mye bra om kultproduktet til La Mer og vi var så heldige å få med oss en krem hjem. Den orginale kremen skal være veldig reparerende og fuktighetsgivende til huden, men de har kommet med flere varianter så det skal være noe til enhver hudtype. Jeg er spent på å se om den vil gi fuktighet til den tørre huden min som kommer nå på høsten. Vi fikk med oss hjem en blanding av bestselgere og nylanseringer for å teste. Jeg skal dele med dere om jeg finner noen nye favoritter.

Det var en kjempefin dag som ble avsluttet på en nydelig restaurant som heter Alouette. Der må du ta turen hvis du er i København! Nydelig, moderne gourmet mat med en med en respekt for natur og årstider.

I går reiste jeg tilbake til Oslo og i dag kjører vi tilbake til Bergen. Men først et lite frokostmøte på The Thief <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *