LOUNGEWEAR

Annonse i samarbeid med Netty

6X5A7541fxl

Om sommeren er man så mye på farten og det er mye sosialt som skjer, men om høsten er det derimot tid for å trekke seg litt tilbake. Jeg har kjent på den friske høstlukten den siste uken og da får jeg lyst til å tenne lys og kose meg med en kopp te. Rett og slett å gjøre det ekstra koselig hjemme. Da er det deilig å ta på seg nattøy på morgenen eller kvelden. 

Settet mitt er fra Huber Bodywear og du finner det på Netty i Bergen. Det er et merke fra Østerrike som produserer alle tekstilene selv og produktene er bærekraftige. Plaggene er så myke og fine, perfekt som koseklær. Du kan lese mer om merket her.

6X5A7527fxl

Det er bylørdag i Bergen sentrum denne helgen og da har Netty mange fine tilbud. Det er 25% på alle høstens produkter innen undertøy og nattøy i begge Netty-butikkene i sentrum, blant annet dette settet. De har så mye fint nattøy/loungewear og morgenkåper!

Jeg elsker Mariles Dekkers og det er  40% på alle Marlies Dekkers produktene i Kløverhuset. Der kan man finne nydelige BH-er og oppgradere undertøysgarderoben for høsten. Deres balconette BH er en av mine favoritter.  I Starvhusgaten 3 så er det 40% på alle Passionata produkter og 50% på utvalgte produkter fra Calvin Klein.

6X5A7553fxl

Netty er min favorittbutikk når det kommer til undertøy og badetøy, og de åpnet i helt nye lokaler! I februar så åpnet Netty sin nye butikk i Starvhusgaten 3. Nå ligger de enda mer sentralt og de masse fint undertøy i første etasjen og i underetasjen har de badetøy og nattøy. Følg med Netty på deres Instagram, Facebook og nettside for nyheter og spennende tilbud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *