KLAR FOR HØST

Annonse | sponsede plagg

6X5A7088fxl

6X5A7014fxl

Jeg kjente på den deilige høstluften i helgen og gleder meg til sesongen er i gang for fullt. Nå er det veldig varierende temperaturer fra dag til dag, men jeg har rukket å bruke den nye kåpen min. Jeg elsker denne mellomsesongen når man kan ta på seg litt flere lag men fremdeles ha bare ben eller sandaler.

6X5A7203fxl

6X5A7071fxl

Forrige uke fikk jeg den nye bilen min og i morgen skal jeg kjøre over fjellet. Skal jeg være helt ærlig så grugleder jeg meg! Jeg synes det er veldig behagelig å kjøre med den nye bilen så jeg tror det kommer til å gå helt fint. Jeg skal komme med litt oppdateringer underveis i morgen. Det er meldt fint vær så jeg håper det blir en bra tur.

Antrekket er fra Selected Femme og det er sponset. Skoene er fra Zara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *